Tapsa von Lojo

Tapsa von Lojo, sijaiskodin 4-5v pomomies jäi sijaiskodin omaksi kissaksi toukokuussa 2019.

Tapsan kanssa samassa sijaiskodissa asustelevat kaksi nuorempaa von Lojon suvu kissaa, Eikka ja Noksu, joiden kanssa se tulee juttuun. Varsinkin Noksun kanssa sillä synkkaa hyvin ja ne nukkuvat mielellään yhteen kietoutuneena karvakasana. Niitä varmasti ilahduttaisi päästä muuttamaan yhteiseen kotiin.

Tapsa monessti katsoo päältä kun muut kissat kisailevat, mutta kun se päättää osallistua leikkiin kaikki rauhallisuus katoaa. Silloin saavat leikkihiiret kunnolla kyytiä.

Sijaiskoti on rauhallinen ja samanlaisen rauhallisen kodin Tapsa tarvitsee jatkossakin. Sille se uskaltaa luottaa siihen, että voi köllötellä rentona ikkunalaudalla tai sohvalla ilman, että kukaan tulee sitä häiritsemään. Siihen, että Tapsaa saisi koske on vielä matkaa, joten uudelta omistajalta tulee löytyä paljon ymmärrystä kosketusta karttavaa kissaa kohtaan.