Lyyli ja Väinö

Sielunkumppanit Lyyli (2.5v) ja Väinö (5v) etsivät yhteistä loppuelämän kotia.

Lyyli on mitä herttaisin nuori kissaneiti. Ihmisten parissa kasvamisesta huolimatta se on hyvin epäileväinen ihmisten suhteen.
Neiti ottaa kyllä kontaktia silmillään, tamppaa lattiaa ja kehrää kun hänelle juttelee. Lyyli uulee jo rohkeasti kupille ihan viereen, mutta ei vielä mielellään anna koskettaa itseään.
Lyylissä on varmasti kuitenkin mahdollisuuksia vaikka mihin. Lyyli tykkää muista kissoista ja tulee Väinön kanssa hienosti juttuun. Lyyli ei arvosta hälinää vaan on parhaimmillaan rauhallisessa ympäristössä.

Väinö oli aluksi hyvin arka poika, suuresta koostaan huolimatta. Pikkuhiljaa hän on kuitenkin reipastunut oikein hienosti. Väinöä saa jo hieman ohimennen silittää, lähinnä ruokintatilanteissa mutta välillä muutenkin. Lähestyvää kättä vielä pelätään, mutta huomaamattomasti toteutettu silitys tuntuu jo kuitenkin ihan mukavalta. Väinö tulee hienosti toimeen muiden kissojen kanssa ja sietää koiraakin. Väinö kuitenkin viihtyy enimmäkseen rauhallisissa tunnelmissa, toisin sanoen poitsua ei juuri näe päivittäisen hälinän aikaan, vaan hän toteuttaa tutkimusretkiään lähinnä öisin tai iltaisin talon hiljettyä. Syömään kipittää kyllä hälinänkin läpi.

Nämä kaksi muuttaisivat mielellään johonkin rauhalliseen kotiin, jossa ei ole pieniä lapsia tai muita levottomia otuksia.

Lyyli ja Väinö etsivät sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissoina, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Niiden mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kaverukset voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!