Kaunotar ja Nuutti

Kaunotar (1,5v kolli) ja Nuutti (9kk kolli) ovat parhaat kaverukset, jotka etsivät yhteistä kotia.  Päivitetty 9.9.2019

Syyskuu 2019: Nuutti on kasvanut komeaksi pojaksi. Leikkisyys ja uteliaisuus ei ole mihinkään kuitenkaan hälvennyt. Vielä on ujoutta ihmisiä kohtaan, mutta varmasti rohkaistuu ja oppii luottamaan hyvään ihmisystävään ajan kanssa. Hänellä ei ole kiire, eikä sitä kodinkaan kannata pitää. Nuutin olemuksessa on hyvin paljon itämaista vivahdetta jopa toisen silmän kajal-meikkausta myöten. Siro atleettinen kaveri!
Voi Kaunotar – kaunis ja niin siro, suurisilmäinen Kaunotar. Nauttii suunnattomasti ulkoilusta ja kesän tuoksuista ulkotarhassa. Ja muiden kissojen seurasta välillä raisuine leikkeineenkin. Suosittelen ehdottomasti toisen kissan kaveruutta. Heittäytyy viehkosti kylkeen ja kurnuttaa ihanasti kavereilleen. Vielä tähän kaveripiiriin ei kuulu ihmistä. Mutta ajan kanssa luottamuksen kehittyessä tulee varmasti aiheuttamaan lämpimiä sykähdyksiä omistajansa sydämessä! Kaunotar tykkää yli kaiken herkuista, joten se on keino, jolla hänet voisi saada kesyyntymään.
Molemmat kissat nauttii paljon ulkoilusta joten tulevassa kodissa mahdollisuus tälle olisi ihanteellista, esim. riittävän hyvä tarha.  Nämä ”veljekset” ovat kiinteä kaksikko. Ihailen heidän solakkaa pitkäsääristä olemustaan ja varsinkin Kaunottaren aivan upeaa liikkumista. Kauniita todella.
Alkuperäinen teksti:
Kaunotteren oletetettiin alkuun olevan naaras, mutta sukupuolen selvittyä nimeä ei lähdetty muuttamaan. Nimi sopii tälle kaunosieluiselle ja siroliikkeiselle kissalle sen verran hyvin. Se on kuin kissamaailman balettitanssija ja liikkeet ovat kuin suoraan Tšaikovskin Pähkinänsärkijästä.
Ihmiseen Kaunotar suhtautuu epäillen, mutta samalla herkkyydellä ja kiltteydellä kuin mitä sen muukin elekieli antaa olettaa.Se nauttii saadessaan leikkiä ja varsinkin pallot ovat suuri hitti. Kuitenkin mitä tulee leikkimiseen on nuori kaveri Nuutti oleellinen osa herran elämää.
Nuutti taas on pentu isolla P:llä. Se on leikkisä ja utelias kuten nuoret kissat tuppaavat olemaan. Nuutti rakastaa lazervalo-leikkejä, palloleikkejä ja kaikkea kivaa rapisenvaa ja kilisevää.
Mutta jos Nuutilta kysytään mikä on kaikkein parasta niin vastaus saattaisi olla jälkilöylyt saunassa. Nuorukainen nimittäin nauttii saunan lauteilla makoilemisesta.
Nuuttikaan ei vielä ole siliteltävä kissa, mutta herkkujen toivossa tulee kyllä nuuhkimaan ihmisen käsiä.Nuutti ja Kaunotar ovat aina kylki kyljessä, joten heille pitäisi löytyä yhteinen koti.

Kaunotar ja Nuutti etsivät sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissoina, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Niiden mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kaverukset voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!