Kilda

Kilda on nuori herttainen vuoden ikäinen naaras, jolle etsitään kotia ainoana kissana tai yhden kissan kaverina.

Kun Kilda saapui sijaiskotiin se oli erittäin arka kissa ja lymysi piilossaan monta viikkoa alkuun.
Siitä Kilda on rentoutunut hurjasti vaikka se ei tunne vieläkään oloaan täysin turvalliseksi, jos ihminen liikkuu samassa huoneessa.  Liikkumattomaan ihminen kuitenkin voi suhtautua rentoutuneesti.Tämä neiti pitää yli kaiken ruuasta, ja uudessa kodissa sitä kannattaa ehdottomasti käyttää kesyyntymisvälineenä.

Kilda asustelee tällä hetkellä useamman samasta populaatiosta olevan kissan kanssa. Sillä ei ole ollut kahnauksia muiden kanssa, mutta se ei myöskään hakeudu muiden seuraan tai niiden kanssa leikkimään. Asenne on mieluummin, että elä ja anna toisen elää.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kildasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!