Sulo von Lojo

Sulo von Lojo on aikuinen uroskissa (syntynyt arviolta 6/2014), joka muutti omaan loppuelämän kotiin kesäkuussa 2019.

Toukokuu 2019 Sulo lähettelee sijaiskodista terkkuja. Päiväpäivältä se muuttuu sosiaalisemmaksi ja huomiota hakevammaksi. Hakeutuu ihmisten lähelle eikä pane pääasiassa pahakseen pidempiäkään silittelytuokioita. Leikkiseuraa Sulo tuntuu kaipavan kovin, niin hän sopisi ehdottomasti johonkin kotiin missä mahdollisesti on joku toinen kissa tai aktiivisia leikittäjiä. Lapsiperheeseen muuttaminenkaan ei olisi huono idea.

** ** **

Sulo muutti sijaiskotiin joulukuussa 2018 suoraan ulkoa ja alusta asti tämä suloinen kissa on kasvattanut luottamusta ihmisiin tullen aina pikkuhiljaa lähemmäs.

Sulosta on viimeisen kuukauden aikana tullut tuttavallinen pikku hassuttelija, joka pitää silittelystä ja leikkimisestä. Ennen vain öisin seikkaileminen on muuttunut päiväsaikaan ihmistenkin hereillä ollessa tutkimiseksi ja vaanimiseksi. Öisin se saattaa tulla viereiselle penkille nukkumaan ja leikin huumassa se ei huomaakaan miten se on yhtäkkiä tullutkin syliin rapsuteltavaksi.

Sulon seurana on ollut kaksi muuta kissa, joiden seurassa se näyttää viihtyvän hyvin ja jonka kanssa on vietetty mm. yhteisiä pesuhetkiä. Onkin todennäköistä, että Sulo sopii toisten kissojen seuraksi, mutta se viihtyisi myös yksinään. Uudelta kodilta toivotaan, että Sulolle löytyy paljon piilopaikkoja ja tutkittavia asioita ja paikkoja.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Sulosta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!