Ruttu von Lojo

Ruttu von Lojo on väriltään kilpikonnavalkoinen harlekiini aikuinen naaraskissa (syntynyt arviolta 6/2015), joka muutti loppuelämän kotiin, jossa sitä on vastassa Dewiltä 2011 adoptoitu kissa.
Rutun kesyyntymisen starttaaminen vei hetken kun samassa sijaiskodissa olleet toiset kissat pomottivat sitä hieman. Nyt kun se on saanut viettää aikaa kahdestaan Lau von Lojon kanssa on se alkanut rohkaistua.
Ruttu on vielä ujo kissa eikä anna koskea itseään, mutta samanaikaisesti se on utelias ihmisiä kohtaan ja uskaltautuu lähellekin kuten sänkyyn ihmisen makaillessa siellä. varmin keino saada Ruttu lähelle on kuitenkin ruoka ja koska Rutulla on todella hyvä ruokahalu sitä kannattaa kissan luottamuksen saamisessa käyttää hyväkseen.Rutun lempioleskelupaikkoja ovat raapimapuunkolo sekä pahvilaatikot. Olisikin oleellista, että tällaisia turvapaikkoja löytyy myös uudesta kodista.