Vanilla VARATTU

Olen vuonna 2017 syntynyt kaunis Vanilla-kissa. Siis kissa parhaassa iässä ja etsin omaa loppuelämän kotia, josta löytyisi kissakaveri.

Arastelen vielä ihmisiä tietyissä tilanteissa, mutta olen oppinut luottamaan ihmiseen ja haluaisin siirtyä pysyvään ja rakastavaan kotiin.  Minua saa varovasti silittää ja leuan alta rapsutusta rakastan. Kuitenkin minun täytyy nähdä lähestyvä käsi, muuten säikähdän ja pötkin pakoon.

Nukun päivät jossakin turvalliseksi tuntemassani paikassa, mutta iltaisin alkaa kova meno. Suosikkilelujani ovat pingispallot ja vinkuva hiiri, mutta leikin melkein millä vaan ja nykyinen emäntäni ihmetteleekin välillä, mitä teen kun saan niin kummallisia ääniä aikaan. Pidän myös lihaskuntoani yllä juoksemalla eteisestä keittiön läpi makuuhuoneeseen ja takaisin. Tämän ikäisen kisun pitää näyttää moitteettomalta.

Ruokavaliostani sen verran, että todennäköisesti olen kala-/vilja-allergikko. Minulta irtosi kaikki karvat kaulasta ja rinnasta ja se oli kamalan noloa. Oikealla ruokavaliolla ne ovat kasvaneet takaisin ja olen taas oma kaunis itseni. Kun kohtelet minua kärsivällisyydellä ja kunnioituksella niin minusta kasvaa sinulle rakastava kissakumppani.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Vanillasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!