Vanilla

Olen vuonna 2017 syntynyt kaunis Vanilla-kissa. Muutin kissakaverilliseen kotiin pk-seudulle heinäkuussa 2019.

Arastelen vielä ihmisiä tietyissä tilanteissa, mutta olen oppinut luottamaan ihmiseen ja haluaisin siirtyä pysyvään ja rakastavaan kotiin.  Minua saa varovasti silittää ja leuan alta rapsutusta rakastan. Kuitenkin minun täytyy nähdä lähestyvä käsi, muuten säikähdän ja pötkin pakoon.

Nukun päivät jossakin turvalliseksi tuntemassani paikassa, mutta iltaisin alkaa kova meno. Suosikkilelujani ovat pingispallot ja vinkuva hiiri, mutta leikin melkein millä vaan ja nykyinen emäntäni ihmetteleekin välillä, mitä teen kun saan niin kummallisia ääniä aikaan. Pidän myös lihaskuntoani yllä juoksemalla eteisestä keittiön läpi makuuhuoneeseen ja takaisin. Tämän ikäisen kisun pitää näyttää moitteettomalta.

Ruokavaliostani sen verran, että todennäköisesti olen kala-/vilja-allergikko. Minulta irtosi kaikki karvat kaulasta ja rinnasta ja se oli kamalan noloa. Oikealla ruokavaliolla ne ovat kasvaneet takaisin ja olen taas oma kaunis itseni. Kun kohtelet minua kärsivällisyydellä ja kunnioituksella niin minusta kasvaa sinulle rakastava kissakumppani.