Shamira VARATTU

Ihastuttava Shamira neitokainen (arvioitu syntymäaika 6/2018) etsii loppuelämän kotia kissallisesta taloudesta. Shamira tuli alunperin sijaiskotiin siskonsa kanssa ja oli sisaruksista se rauhallisempi. Shamiralla onkin tapana usein makoilla milloin missäkin ja olla katsomassa ”tilanteen päälle”. Päivät Shamira köllötteleekin raapimapuun pesässä tai sitten lekottelee lattialla.
Hän tykkää saalistaa kovasti ja karvaiset keppilelut ovat hänen lemppareitaan. Vielä silloin kun sisko Siena oli sijaiskodissa iltaisin hän leikkii siskonsa kanssa, vaikkakin rauhallisemmin, kuin siskonsa.
Shamira on utelias ja rohkea nuori kissa ja uskaltaa syödä ihmisen kädestä namujakin. Ei ole väliä, onko käsi lapsen vai aikuisen, hän uskaltaa namun ottaa. Vaikka Shamira pitää ihmisen läheisyydestä ja onkin kädestä syödessään nuollut ihmisen kättä niin vielä neitiä ei saa silittää.
Äkkinäisiä liikkeitä Shamira vieroksuu, vaikkei enää sähisekään säikähtäessään.
Sijaiskodista löytyviin koiriin Shamira suhtautuu hyvin kissamaisesti matalasti muristen, jos ne änkeävät iholle kunnes koira tajuaa mennä kauemmas.. Itse kuitenkin Shamira voi mennä lähelle koiria vaikka leikkimään pallolla. Eli kunhan koira osaa antaa hänelle tilaa niin Shamiran mielestä koira sopii samaan tilaan.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Shamirasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!