Pampula

Syksyllä 2019 vuoden täyttävä Pampula-neiti etsi itselleen kissakaverillista kotia. Lokakuisena lauantaina se pääsi aloittamaan elämän uudessa perheessään.

Päivitetty 21.9.2019:
Pampulan sijaiskodilta on kuulunut terveisiä. Kisulista on kuoriutunut hyvin leikkisä otus joka hakee silityksiä tutuilta ihmisiltä, jos ne eivät itse niitä älyä antaa. Vieraita ihmisiä on vielä parempi ensin tarkkailla piilosta, tosin joskus se piiloutuminenkin unohtuu kun uteliaisuus voittaa. Sijaiskodin kissan kanssa tullaan toimeen ja leikitään ahkerasti.  Pampulalle kuuluu siis oikein mukavaa, joskokin se oma koti olisi edelleen suurin unelma.
Alkuperäinen esittely:
Pampula tuli yhdistykselle arkana pikkuneitinä ja sen matkaa kodinetsijäksi hidasti sterilisaatiohaavan aukeaminen niin, että se täytyi tikata uudelleen kiinni. Vauhtiveijari kun ei oikein ymmärtänyt alkuun, että haavaa ei saa nuolla eikä valitettavasti myöskään sitä, ettei haavapuku ole mikään ”pakene kahleista”-leikki vaan se on tarkoitus pitää päällä.
Mitä taas tulee neidin luonteeseen niin se on kissa, joka nauttii muiden kissojen seurasta. Ihminenkin on sen mielestä todella mukavaa seuraa, sitä kannattaa seurailla tarkasti, että tietää mitä se puuhailee ja voisikohan se vaikka vähän silittää. Pampula nimittäin nauttii silityksistä, se oikein kääntyilee kyljeltä toiselleen, että ihminen varmasti saa silitettyä kaikkialta, myös mahasta.
Pampula myös nauttii leikkimisestä.
Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Pampulasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!