Pampula

Syksyllä vuoden täyttävä Pampula-neiti etsii itselleen kissakaverillista kotia.

Pampula tuli yhdistykselle arkana pikkuneitinä ja sen matkaa kodinetsijäksi hidasti sterilisaatiohaavan aukeaminen niin, että se täytyi tikata uudelleen kiinni. Vauhtiveijari kun ei oikein ymmärtänyt alkuun, että haavaa ei saa nuolla eikä valitettavasti myöskään sitä, ettei haavapuku ole mikään ”pakene kahleista”-leikki vaan se on tarkoitus pitää päällä.
Mitä taas tulee neidin luonteeseen niin se on kissa, joka nauttii muiden kissojen seurasta. Ihminenkin on sen mielestä todella mukavaa seuraa, sitä kannattaa seurailla tarkasti, että tietää mitä se puuhailee ja voisikohan se vaikka vähän silittää. Pampula nimittäin nauttii silityksistä, se oikein kääntyilee kyljeltä toiselleen, että ihminen varmasti saa silitettyä kaikkialta, myös mahasta.
Pampula myös nauttii leikkimisestä.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Pampulasta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!