Lea

Lea on parin vuoden ikäinen (arvioitu syntymäaika syksy 2017) neitikissa, joka etsii kotia tositarkoituksella.

Tuttavallisesti sijaiskodissa ihmiset kutsuneet Leaa tankiksi. Tämä johtuu Lean ulkoisesta olemuksesta, sillä on paksu keskivartalo ja lyhyet jalat, joka saa hänet näyttämään hieman munchkinilta.

Lean kesyyntyminen on ollut hyvin tasaista ja hänen käyttäytymisensä ei ole juurikaan muuttunu alusta lähtien, rentoutumista lukuunottamatta. Lea tuli jo melkein heti alkuun samaan huoneeseen ihmisten kanssa, mutta halusi silti tulla jätetyksi omaan rauhaansa. Nyt Lea nauttii satunnaisesta huomiosta, kunhan itseään ei tyrkytä liikaa. Lea tulee luokse kun haluaa huomiota, eikä halua tulla muuten häirityksi. Lea ei kuitenkaan missään tapauksessa ole ujo, vaikka hieman karttaa kosketusta, jos aloite ei ole tullut häneltä. Hän saattaa kurnuttaa jaloissa aamuisin kerjäten huomiota. Lea on enemmänkin kiinnostunut muista kissoista kuin ihmisistä ja onkin ominut bestiksekseen sijaiskodin oman samanikäisen tyttökissan. Tämän vuoksi toivoisimme Lealle kissakaveria.

Lea on toisinaan hyvin rauhallinen, mutta samalla leikkisä ja intoutuu nopeasti jopa kesken päivätorkkujen.
Lea on myöskin hyvin utelias, mutta ei aivan uskalla vielä tutkia ihan kaikkia paikkoja. Lean lempiajanvietettä on torkkua keskellä lattiaa, sukeltaa vieraiden kenkiin ja leikkiä laserhippaa.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Lea voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!