Totte von Lojo

Totte von Lojo on parivuotias (arvioitu syntymäaika kevät/2017) kolli, joka etsii loppuelämän kotia.

Totte on kesyyntynyt saunassa sähisevästä kissasta seuralliseksi kotikissaksi.
Totte on vahva kissa, valpas, energinen, raisu ja varautunut, mutta halukas tutustumaan.Päivisin se nukkuu olohuoneen, monesti omassa nurkassaan tai helteillä lähellä tuuletinta. Se arvostaa tuulettimen tuomaa viileyttä, koska parvekkeelle se ei uskalla, ehkä osittains en vuoksi, että se on Tuure von Lojon valtakuntaa. Sijaiskodin jalkoihin kissa tulee makoilemaan tai pyörimään kun hän istuu sohvalla tai laittaa ruokaa.
Se on selvää, että Totta on hieman perso ruualle. Alkuaikoina kun se oli vielä ujompi ja se vietti päivät täysin olohuoneen nurkassa se suorastaan singahti sohvalla istuvan ihmisen eteen hakemaan nameja.
Nykyään kun se on rohkeampi ei tarvitse odottaa herkkuja enää vain iltasella – ” Eräänä aamuna se nappasi kalkkunaleikkeen leivältä, jonka jäi sohvapöydälle kun menin hakemaan lisää kahvia.”Totte tarkkailee liikkuvaa ihmistä hyvin valppaasti mm. televisiopöydän alta tai kiipeilypuusta. Uteliaana kissana se tutkii heti kaikki uudet tavarat ja eri paikkaan siirretyt vanhat.
Leikkiminen on myös Totten mieleen ja se leikkii pienillä ja isoilla leluilla joskus hurjastikin ja ihmisen kanssa onkilelulla.

Iltaisin Totte peseytyy matolla niin, että sijaiskodin ihminen varmasti näkee ja makoileerentoutuneena, ja näyttää joskus jopa vatsansa.
Koskettamisenkin kanssa on edetty, ja Totte antaa tällä hetkellä koskea varovasti nenäänsä ja hipaista ohimennen selkäänsä. Uudenkin kodin on siis panostettava kesyyntymiseen.

Se ei aina jaksa toisen kissan lähestymistä vaan sähähtää sille ja nyt Tuuren alettua kesyyntymään reippaasti mukaan on tullut myös pelkoa. Totelle voisikin siis sopia koti ainoana kissana.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Totesta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!