Tuure von Lojo

Tuure von Lojo on parivuotias (arvioitu syntymäaika kevät/2017) kolli, joka etsii loppuelämän kotia.

Tuure on niitä kissoja, jotka peloissaan yrittävät käpertyä todella pieneksi nurkkaan. Niin se teki sijaiskodissakin aluksi kun kaikki pelotti.
Nyt Tuure on rohkaistunut huimasti ja enää se ei piilottele koko päivää sohvan alla nukkua. Se tulee sohvan eteen tarkkailemaan sijaisodin ihmistä ja myös sohvalle välillä istumaan, sohvaa lisäksi nykyään voi puskea myös sijaiskodin ihmisen jalkoja. Aamulla se tulee tarkistamaan makkarin tilanteen kun ihminen avaa oven ja rakastettavasti pörrää lähettyvillä.
Tuure luottaa ihmiseen sen verran, että hänen edessään voi pyöriskellä vaikka ja kuinka paljon lattialla, paljasta vatsankin. Ojennetty käsi kuitenkin saa sen pakenemaan heti kauemmas.

Onkilelu on Tuuresta vielä kovin pelottava, sitä pelottavampi on oikeastaan vain imuri. Itsekseen Tuure kuitenkin leikkii, kokoa ajan enemmän. Leikit ovat alkaneet muuttua rajummiksi ja leikin tiimellyksessä voi ottaa kunnon spurtteja olohuoneen ja eteisen välillä. Välillä se yrittää leikkiä samassa sijaiskodissa olevan Totte von Lojon kanssa, mutta niiden tyyli leikki on hieman erilainen ja toisaalta nyt saatuaan itsevarmuutta ja rohkeutta lisää Tuure on alkanut pomottaa kaveriaan.

Tuuren yksi lempipaikka on parveke, siellä se viihtyy helposti puolisenkin tuntia tutkiskellen paikkoja. Olisikin ihanteellista, että uudessa kodissakin Tuurella olisi jokin turvallinen ulkoilupaikka kuten verkotettu/lasitettu parveke tai terassi.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tuuresta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!