Tarmo von Lojo

Vuoden 2015 toukokuussa syntyneeksi arvioitu Tarmo-herra muutti heinäkuussa omaan kotiin toisen kissan seuraksi.

Heinäkuu 2019: Vielä ennen muuttoa omaan kotiin sijaiskodissa Tarmo antoi silittää itseään samalla kun se söi.

Touko-kesäkuu 2019: Tarmo von Lojo on Lohjalta populaatiosta loukutettu komea (adoptiovastaavan mukaan luttana) mustavalkoinen kolli. Alkutaipale sijaiskodissa lähti hiukan kangerrellen, mutta saatuaan toisen nuoren poikakisun kaverikseen Tarmo on alkanut rohkaistua myös ihmisiä kohtaan vaikka suurin osa ajasta kuluukin yhä turvallisesti sängyn päädyn alla.
Nameista Tarmo tykkää kovasti ja niitä uskalletaan kuitenkin useimmiten tulla hakemaan ihan ihmisen kädestä asti, ja huiskaleluakin herra yrittää jo varovaisesti napata tassulla. Ruoka on muutenkin Tarmon mieleen, ja jos se ei ajallaan tipu kuppiin saa ihminen tuntea painostavan tuijotuksen viereltään.

Sisäsiisti Tarmo on ollut taustastaan huolimatta alusta asti, eikä hän myöskään teroita kynsiään sopimattomiin paikkoihin. Tarmo viihtyy silminnähden toisen kissan kanssa ja saa turvaa kaverista, joten kissaseura tulevassakin kodissa olisi erittäin toivottavaa.

Vaikka ihmiset vielä jännittävätkin ja silittelyyn on matkaa, tulisi Tarmosta erinomainen kissaystävä arkaa kissaa ymmärtävään kotiin. Sijaiskodissa Tarmo on päässyt tekemään tuttavuutta myös pieneen innokkaaseen koiraan, eikä koiran läsnäolo asunnossa vaikuta juuri ahdistavan herraa vaikkei lähempää tuttavuutta hurtan kanssa vielä huvitakkaan hieroa.