Pepsi

Loppuelämän kotia ainoana kissana etsinyt rauhallinen 3,5 vuotias (arvioitus syntymäaika 2015) Pepsi-kolli muutti kesäkuun lopussa 2019 Raumalle oman valtakunnan herraksi.

Hitaasti lämpeävä Pepsi on asustellut sijaiskodissa jo tovin ja se tulee uudessakin kodissa kaipaamaan aikaa, että alkaa luottaa ihmisiin. Se ei tee mitään hötkyillen vaan pohtien ja harkiten.
Alun pitkän varautuneen kauden jälkeen kolli on alkanut nyt edetä kesyyntymisessä hienosti.
Se sattaa edelleen poistua paikaltaan, jos ihminen lähestyy sitä nopeasti, mutta yleisesti se nukkuu rennosti lempi tuolissaan. Oma aloitteisesti se ei hakeudu ihmisten seuraan, mutta ihmisen seura tai kosketus ei enää ole sillä suuri kauhistus.Pepsi on ihan viime aikoina edistynyt silitysharjoituksissa. Kun koskettamisessa päästiin alkuun häntä sai rapsutella vain päästä ja korvien takaa, nykyään saa silittää varovaisesti myös selästä. Rapsutusten lisäksi Pepsi nauttii päähieronnasta, silloin ummistaa silmät ihan täysin rentona ja tuhisee kevyesti (jostain syystä Pepsi ei kehrää vaan pitää tuhisevaa tai kuorsaavaa ääntä).Pepsillä on huonoja kokemuksia dominoivista kissoista ja vaikka se nykyisessä sijaiskodissa nukkuu välillä yhdessä sijaiskodin omien kissojen kanssa se ei juuri leiki niiden kanssa. Se päätyy herkästi alistetun asemaan ja todennäköisesti kissattomassa taloudessa se pääsisi puhkeamaan paremmin kukkaan.