Meriadoc von Lojo

Meriadoc von Lojo, joka tunnetaan myös Merrinä on vuoden ikäinen (arvioitu syntymäaika kevät 2018) neitikissa, joka muutti omaan kotia ystävänsä Pippinin kanssa.

Sijaiskoti kuvaa Merriä uteliaaksi, mutta samalla ihmisen suhteen varautuneeksi nuoreksi kissaksi. Ihminen on Merrin mielestä samanaikaisesti kiinnostava ja pelottava, joten ihmisen on syytä pitää hajurakoa. Ihmisen tuleminen liian lähelle saattaa laukaista Merrissä tarpeen komentaa tassulla ja oleellista onkin, että Merri saa itse lähestyä ihmistä. Silloin voikin tulla hakemaan vaikkapa herkkuja kädestä. Uudelta kodilta odotetaankin kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aran kissan kanssa toimimiseen.

Merri on isosta kissapopulaatiosta ja asustelee samassa sijaiskodissa Pippi-siskonsa/serkkunsa kanssa ja leikkii mielellään tämän kanssa. Onkin oleellista, että Merrillä on jatkossakin tukenaan selkeästi kesympi ja ihmissosiaalisempi kissa leikkikaverina ja näyttämättä mallia miten ihmisten kanssa toimitaan.
Merri leikkii myös itsekseen erilaisilla leluilla, varsinkin sellaisilla jotka pyörivät.

Merri on selkeästi myös kissasuhteissa vetäytyvää ja väistävää tyyppiä ja antaa toisen kissan syödä ensin, ja saattaa siksi jäädä herkkujen kanssa vähemmälle. Kuitenkin kunhan sekin saa oman osansa niin ruoka ja herkut maistuvat.