Leo von Lojo

Suloinen Leo von Lojo tuli yhdistykselle arkana puolen vuoden ikäisenä pentuna ja muutti omaan kotiin heinäkuussa 2019 aikuisena sylikissana yhdessä sytävänsä Luna von Lojon kanssa.

Leo on leikkisä ja sosiaalinen, joka kaipaa lajitoverin lisäksi huomiota ja aktivointia myös ihmiseltä. Leo on pikkuhiljaa tottunut sijaiskodin tuttuun ja turvaalliseen ihmiseen, mutta vieraita hän jännittää vielä kovasti. Herkkujen avulla Leo antaa silittää, ja pääseepä pojalta tuolloin herkkä kehräyskin.

Leo on leikissä aina mukana, aloittipa leikin ihminen taikka toiset kissat. Laservalo kuuluu suosikkeihin, kuten myös kiipeilypuussa kiipeily. Nukkumapaikaksi on valikoitunut sängyn jalkopää. Leo tulee kiinnostuneena kuuntelemaan ihmisen höpötystä, pitäen kuitenkin pienen turvavälin. Iltaisella Leo tulee usein istumaan päällä olevan tv:n eteen, hänestä varmasti ajan kanssa kuoriutuukin varsinainen seuramies.

Leo hakee paljon huomiota ja tukea sijaiskodin vanhemmista kissoista; Leonasta, Lunasta ja Lumosta. Ideaalinen tilanne olisikin, jos Leo saisi jakaa uuden kodin yhdessä tutun kissakaverin kanssa.