Lumo von Lojo

Lumo von Lojo on noin kolme vuotias, pienikokoinen ja persoonalliset kasvonpiirteet omaava tyttökissa, joka jäi sijaiskodin omaksi kissaksi kun se kaverit Leo ja Luna muuttivat omaan loppuelämän kotiin heinäkuussa 2019.

Sijaiskotiin totuttelu on vienyt aikansa, ja kuukauden jälkeen neidissä on huomattu selkeää rohkaistumista. Enää ei tarvitse rynnätä pakoon ihmisen liikkuessa ja uskaltaapa Lumo levätä levollisena vaikka ihminen istuisi vieressä. Koskettamisen hyväksymiseen Lumolla on vielä matkaa.

Lumolla on luonnostaan hieman tuimat kasvonpiirteet, jotka antavat kissasta väärän, välillä toisille pelottavankin, vaikutelman. Lumon kaukaisuuteen tuijottavien silmien takaa löytyykin utelias ja herkkä kissa, joka vaatii aikaa ja lempeyttä puhjetakseen kukkaan.

Lumolla vei aikansa, ennen kuin alkoi leikkimään sijaiskodin muiden kissojen kanssa. Nykyään iltaisin hänestä kuoriutuukin varsinainen villipeto ja matot ovatkin rullalla kaverusten leikkien jäljiltä. Lumolle kesympi kissakaveri tekeekin selkeästi hyvää. Potentiaalisia kavereita uuteen kotiin löytyykin sijaiskodista, sillä von Lojo-perheeseen kuuluvat Leona, Luna ja Leo etsivät myös kotia.