Luna von Lojo

Luna von Lojo on herttainen naaraskissa, joka sai 2v syntymäpäivälahjaksi yhteisen kodin Leo von Lojon kanssa heinäkuussa 2019.

Lunasta löytyy leikkisäkin puoli, mutta suurimmilta osin hän nauttii tyynyllä lepäilystä sohvan päällä. Luna on kovin arka, ja jalkeilla ollessaan pakenee usein paikalta ihmisen liikkuessa. Toisaalta taas hyvän asennon makuupaikaltaan saatuaan, Luna saattaa antaa jopa silittää.

Luna arvostaa rauhaa ja malttia. Lunaa tulee lähestyä ajan kanssa ja kissan reaktioita tunnustellen. Uudessa kodissa olisikin tärkeää, että tutustuminen tehdään Lunan tahdissa. Tämä kissa on avannut persoonaansa vasta vain vähän, ajan kanssa tästä kissaneidistä voi paljastua vielä vaikka mitä.

Luna tulee hyvin toimeen kissakavereidensa kanssa, erityisesti sijaiskodissa asustava Leo saa lietsottua Lunan välillä leikkiin. Luna hyvin harvoin leikki itsestään, joten olisi tärkeää jos uudessa kodissa olisi leikkisä kissakaveri. Sijaiskodissa potentiaalisia kavereita uuteen kotiin olisivat samasta von Lojo-perheestä olevat Leona, Lumo ja Leo.