Beebee ja Cleo

2019 alkuvuodesta syntyneet Beebee ja Cleo muuttivat omaan loppuelämän kotiin Helsinkiin heinäkuussa 2019.

Beyonce Flawless Who Run The World, tuttavallisemmin Beebee, on arviolta 3-4 kuukautta vanha sinikilpikonnaväritteinen kissanpentu. Beebee on utelias, sosiaalinen ja rohkea kissa. Se alkaa usein kehrätä jo ihmisen nähdessään ja leikkii innoissaan niin yksinään, kaverinsa Cleon kuin ihmisenkin kanssa. Beebeetä saa usein silittää sen omilla ehdoilla. Se tulee myös mielellään puskemaan kättä vasten samaan aikaan kovaan ääneen kehräten.

Cleopatra Alexandra The Ruler Of The Whole Caboodle, lyhyemmin Cleo, on joitakin viikkoja Beebeetä vanhempi musta pantteri. Cleo on omanarvontuntoinen metsästäjä. Se jahtaa innoissaan kaikenlaisia huiskaleluja ja tekee voltteja ilmassa niitä kiinni ottaessaan. Cleo ei ole vielä vakuuttunut ihmisistä ja saattaa sähistä tai paeta, jos joku erehtyy tulemaan sen reviirille. Mikään nurkassa kyhjöttäjä Cleo ei kuitenkaan ole, kunhan sitä ei yritä väkisin lähestyä. Se tulee usein aivan ihmisen viereen ruuan tai lelujen perässä.

Pennut ovat toisiinsa kiintyneitä, ja erossa ollessaan alkavat maukua säälittävästi toisilleen oven läpi. Ne leikkivät ja painivat yhdessä jatkuvasti. Uusissa tilanteissa Beebee on usein aktiivisempi, ja se lähestyy esimerkiksi uusia leluja ja ihmisiä varovaisen uteliaana. Cleo tarkkailee Beebeen tekemisiä ensin omassa rauhassa, ennen kuin päättää itse lähestyä. Molemmat kissat rakastavat kiipeilypuussa hepulointia, päätöntä juoksemista, painimista ja leikkimistä.

Kissojen elämää saattoi seurata sijaiskodin instagram-tilillä osoitteessa https://www.instagram.com/kittiediaries/