Gatto da Fattoria Vuota

Gatto da Fattoria Vuota eli vapaasti suomennettuna ”Kissa tyhjältä tilalta” on viime talvena syntynyt nuori kissa, joka etsii kissakaverillista kotia. PÄIVITETTY 27.10.2019

Lokakuu 2019: Neidistä on kuoriutunu varsin sosiaalinen kisu. Tykkää seurata ja olla mukana kaikes mitä tapahtuu. Kova kehrääjäkin on nykyään, kone kun käynnistyy niin loppua ei meinaa tulla. Tykkää silityksistä omaan rajaansa asti ja kun se täyttyy niin ilmoitaa asiasta käpälällä huitaisemalla. Varpaat kannattaa pitää sängyssä piilossa kun tää neiti tykkää yöllä niitä metsästää. Toinen lemppari lelu on pesupallo, joka ihanasti kolisee ympäri asuntoa villeissä leikeissä.
Todennäköisesti neiti alkaisi pärjätä myös ainoana kissana, kunhan ihmisestä saa tarpeeksi seuraa.

***

Gatto on ihanan utelias nuori neiti mitä kaikki uusi kiinnostaa. Tuttavuutta tehdään niin ihmisten, tavaroiden ja ympäristön kanssa. Varsinkin jalat ovat suuri uteliaisuuden ja mielenkiinnon kohde. Niissä on kiva roikkua etenkin kun ohi kuljetaan. Samoin yöllä peiton alta pilkistävät varpaat ovat uteliaisuuden kohteena joihin pitää tutustua, varmuuden vuoksi on ”hyvä” käyttää kynsiä ettei ne vaan hyökkää kimppuun. Sijaiskoti ei juurikaan tästä piirteestä niinkää tykkää.

Gatton kanssa on myös silittelyä opeteltu vaikka välillä se tuntuukin oudolta ja neiti selkeästi pohtii, että mitä tämä kivalta tuntuva juttu oikein on. Mutta rauhallisesti etenemällä pääsee kyllä silittämään. Välillä kuitenkin hellästi hampailla napataan kiinni kun oudoksuttaa

Jos tämä pikkuneiti jotain rakastaa niin se on kiipeilyä, mitä ylemmäksi pääsee niin sen mukavampaa. Samalla tosin saattaa kirjahyllystä vahingossa tavaroitakin tippua. Pallot, tai oikeastaan kaikki lelut on kivoja kun niitä voi heitellä ja kanniskella ympäriinsä. Ei niin suurta väliä onko se oma lelu vai tossu, kenkä, sukka vai suolapurkki joka on jätetty saataville.

Nyt kesällä Gatton mielestä on kiva nukkua parvekkeella kun on vähän viileämpää. Ja tarvittaessa pääsee tarkistamaan mitä ihmeen ääniä pihalta kuuluu.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Gattosta voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!