Pouta Kissankello, Tuisku Pikkutervakko ja Utu Sinirikko

Pouta Kissankello, Tuisku Pikkutervakko ja Utu Sinirikko ovat hellyyttävä ja vilkas kollipentukolmikko, jotka muuttivat omaan kotiinsa Elokuussa 2019.

Pennut ovat syntyneet Paraisilla huhtikuussa -19. Tuisku ja Pouta ovat veljekset, Utu pari-kolme viikkoa nuorempi eri pentueesta. Pennut tulivat kotihoitoon heinäkuussa. Ensin Tuisku ja Pouta 8.7., sitten Utu pari päivää myöhemmin.

Kaikki ovat reipastuneet ja kesyyntyneet huimasti siitä mitä olivat tullessaan. Varsinkin joukon nuorin Utu, joka on ensimmäisenä joka paikassa. Hyvin vilkas ja touhukas pentu! Jälkeen ei kyllä jää Tuiskukaan, tämä kaksikko on viihtynyt hyvin yhdessä alusta asti leikkien ja painien. Pouta on porukan rauhallisin, mutta innostuu muiden mukana leikkimään ja silloin vauhtia riittää! Pennut pitävät erityisesti lelukepeistä ja huiskista, myös leikkihiiret ja rapinapallot saavat kyytiä.

Pennut tulevat kutsusta luokse, varsinkin kun kuulevat ruokapussin rapinaa. Tuisku on kova juttelemaan, naukuu hennolla äänellä ja kehrää tullessaan luokse.

Kaikkia voi jo varovasti silittää, ovat ymmärtäneet että sehän tuntuu kivalta eikä ihmisen käsi ole ollenkaan pelottava.

Pennut ovat tulleet hyvin toimeen sijaiskodin kahden oman aikuisen kissan kanssa alkusähinöiden jälkeen. Myös sijaiskodin pieni koira on pentujen mielestä oikein mukava ja leppoisa kaveri.