Sulo

Sulo on sinivalkoinen poika, joka on syntynyt vuonna 2017. Hän etsi rauhallista kotia joka löytyi syyskuussa 2019. Uudessa kodissaan hän sai arvolleen sopivan nimen, Albus Dumbledore eli Dumle.

Hän on isokorvainen ja tarkkasilmäinen leikattu kolli. Aamuisin kissan valtaa suunnaton hellyydentarve, jolloin hän antaa pusuja ja hyrisee kuin pieni leijona. Leikkiminen ihmisen kanssa on niin mukavaa ettei hän ole oikein viitsinyt sitä yksin harrastaa. Todennäköisesti toisen kissan neuvot voisivat olla hänelle hyväksi. Sulo on enemmän alistuja- kuin pomottajatyyppiä joten muiden kissojen olisi hyvä olla kilttejä ja helliä, jottei nuori herra jäisi aivan tassun alle.

Välillä Sulo vielä ajattelee olevansa hurja kujakolli ja kokee ihmiset hieman epäilyttäviksi.  Nopeat liikkeet saavat sen säikähtämään jolloin saattaa tulla sähähdys, mutta koskaan ”hurjimus” ei ole purrut tai raapaissut. Tähän epäluuloisuuteen todennäköisesti vaikuttaa myös se että sijaiskodissa on jouduttu lääkitsemään kissan korvia tulehduksen takia. Vaiva on onneksi nyt hoidettu, joten eiköhän luottamus ihmisiin ala syventyä. Tulevan kodin on kuitenkin hyvä muistaa tarkkailla korvia jottei Suloa enää tarvitsisi etsiskellä sängyn alta korvatippoja ottamaan. Herra ei sitä tosiaankaan arvostanut. Tosin, kukapa siitä pitäisi.

Sulolle etsitäänkin nyt rauhallista kotia joko ainoana kissana tai kiltin kisun kaveriksi. Jos sinä haluat herätessäsi saada puskuja naamaan ja Suloisen aamuntoivotuksen, ehkäpä teidät on luotu toisillenne.