Mamsu von Lojo ALUSTAVASTI VARATTU

Mamsu on n.2,5-vuotias kissaneiti joka etsii omaa kotiaan.

 

Mamsu on noin 2,5-vuotias  von Lojo, Lohjan suuresta kissapopulaatiosta. Sijaiskotiin tullessaan yhdessä Leidin kanssa n.5kk sitten, heillä ei ollut paljoakaan ihmiskokemusta/harvat ihmiskokemukset eivät selkeästikään olleet hirveän hyviä, sillä ensimmäiset viikot vietettiin tiukasti omissa kopissaan, ihmiselle sähistiin tai muristiin jos tultiin lähelle, ja vain yön turvin uskallettiin käydä syömässä ja vessassa.

Näistä epävarmoista piilossa lymyilevistä nynnyköistä on kuukausien kuluessa ja luottamuksen kasvaessa kehittynyt asunnossa milloin vain päivästä kulkevia höpönassuja, jotka lekottelevat milloin missäkin näkösällä. Heillä on edelleen kuitenkin oma tilansa jota valvotaan, ja ihmistä kyllä kipitetään edelleen pakoon jos ovensuussa tullaan suoraan vastakkain. Rauhaisasti etenemällä kummankin ohi saa kävellä jos istuskelevat jossain tutkimassa maailman menoa. Luottoa on myös jo niin paljon että Mamsua saa ruoan äärellä jo silittää.

Mamsu on myös rohkaistunut kiipeilemään ihmisen syliin sohvalle herkkujen perässä, joten hyvyydet ovat todellakin tie suurempaan kosketuskontaktiin ihmisen kanssa näiden kissojen kanssa. Myöhemmin, herkkujen jo loputtua, molemmat Leidi sekä Mamsu, ovat tulleet oma-aloitteisesti sohvalle lähelle ihmistä pyytämään lisää. Herkut kelpaavat siis oikein hyvin.

Sijaiskodissa Mamsu on ollut Leidi von Lojon kanssa, ja yksi vaihtoehto onkin että he muuttavat yhdessä loppuelämänsä kotiin.

 

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!