Alphonse

Alphonse ”thunder” da Fattoria Vuota on arviolta 13.5.2019 syntynyt pentu, joka muutti omaan loppuelämän kotiin syyskuussa 2019.

Alphonse on sulavalinjainen metsästäjä. Enää se ei muristen puolusta ruokaansa, niinkun pienempänä, mutta jos haltuun osuu joku aarre, kuten sulkalelu, silloin muillekin ilmoitetaan että tämä lelu on nyt minun. Alphonse on toisaalta filosofi/unelmoija tyyppiä. Se koettaa saada tassulla kiinni auringonsädettä seinältä tai ruuvia kaapin ovesta. Tämä pentu on hitaasti lämpeävää sorttia ja suhtautuu epäluulolla vieraisiin. Tutuksi tullessa hän kuitenkin tulee mielellään syliin tai kylkeen kiinni, kunhan saa liikkua omilla ehdoillaan. Silityksiä tervehditään välillä kehräyksin, toisinaan pois vetäytymällä. Ruoka on todellakin tie tämän kissan sydämeen ja se rakastaakin raksujen metsästämistä heitoista. Alphonse myös usein makailee toisen kissan kanssa ja tykkää painia. Hän saa myös itsekseen hepuleita rapinatunnelissa tai palloa jahdatessa.