Shamira

Ihastuttava Shamira neitokainen (arvioitu syntymäaika 6/2018) jäi sijaiskodin omaksi kissaksi syyskuussa 2019.Shamira tuli alunperin sijaiskotiin siskonsa kanssa ja oli sisaruksista se rauhallisempi. Shamiralla onkin tapana usein makoilla milloin missäkin ja olla katsomassa ”tilanteen päälle”. Päivät Shamira köllötteleekin raapimapuun pesässä tai sitten lekottelee lattialla.
Hän tykkää saalistaa kovasti ja karvaiset keppilelut ovat hänen lemppareitaan. Vielä silloin kun sisko Siena oli sijaiskodissa iltaisin hän leikkii siskonsa kanssa, vaikkakin rauhallisemmin, kuin siskonsa.
Shamira on utelias ja rohkea nuori kissa ja uskaltaa syödä ihmisen kädestä namujakin. Ei ole väliä, onko käsi lapsen vai aikuisen, hän uskaltaa namun ottaa. Vaikka Shamira pitää ihmisen läheisyydestä ja onkin kädestä syödessään nuollut ihmisen kättä niin vielä neitiä ei saa silittää.
Äkkinäisiä liikkeitä Shamira vieroksuu, vaikkei enää sähisekään säikähtäessään.
Sijaiskodista löytyviin koiriin Shamira suhtautuu hyvin kissamaisesti matalasti muristen, jos ne änkeävät iholle kunnes koira tajuaa mennä kauemmas.. Itse kuitenkin Shamira voi mennä lähelle koiria vaikka leikkimään pallolla. Eli kunhan koira osaa antaa hänelle tilaa niin Shamiran mielestä koira sopii samaan tilaan.