Sulo ja Soma

Poikakissa Sulo ja tyttökissa Soma ovat arviolta vuoden vaihteessa 2018 syntyneet suloisen somat sisarukset, jotka muuttivat yhteiseen loppuelämän kotiin lokakuussa 2019.

Sulo ja Soma ovat valloittavan lempeitä karvakavereita joiden touhuja on ilo seurata. Joka päivä he pesevät toistensa turkkia ja he tykkäävät nukkua yhdessä vierekkäin. Yhdessä on myös mukava välillä vähän leikkiä hippaa sekä toisinaan hieman painiakin ja yhdessä on kiva ihmetellä ihmisolennon kummallisia puuhasteluja. Kaksin aina kaunihimpi lienee heidän mottonsa!

Sulo on heistä hän jolla on isot siniharmaat läikät mustilla raidoilla ja Soma puolestaan on mustavalkoinen kissa, jolla on kyljessään kaksi mustaa palloa.

Sulo on kaksikosta hieman vilkkaampi ja hän rakastaa yli kaiken leikkiä ihmisen kanssa naruleikkejä. Leikin makuun päästyään hän voisi jatkaa narun jahtaamista vaikka kuinka pitkään! Välillä Sulo haastaa Soman hippaan tai painiin, mutta Somaa tämä ei aina huvita, vaan Soma komentaa tällöin Sulon matkoihinsa tai pötkii itse pois paikalta. Sulo myös välillä leikkii itsekseen leluhiirillä ja palloilla, mutta hän on sitä mieltä että yksinään leikkiminen on vähän tylsää, joten olisi tärkeää että loppuelämänkodissa hän saisi leikkiä päivittäin ihmisten kanssa.

Soma puolestaan ei ole aivan niin innokas leikkimään ihmisen kanssa. Somaa ei juurikaan Sulon suosimat narut kiinnosta, mutta sulkaleluilla häntä saa aktivoitua. Soma tykkää leikkiä päivittäin itsekseen palloilla ja leluhiirillä, joten niitä on hyvä olla aina lattialla useampia. Soma tykkää Suloa enemmän omasta rauhasta ja hän vetäytyy toisinaan toviksi omiin oloihinsa, mutta aina hetken päästä Sulo on tervetullut köllöttämään hänen kylkeensä.

Soma on joutunut ensimmäisen elinvuotensa aikana kokemaan kovia. Hänen korviensa kärjet ovat paleltuneet ja toisesta korvasta puuttuu palanen. Hän arvostaakin kovasti sitä, ettei enää tarvitse kärsiä talvipakkasten purevuudesta, vaan hän saa elää loppuelämänsä turvallista ja lämpöistä sisäkissan elämää.

Sulo ja Soma suhtautuvat varauksella uusiin ihmisiin ja tarkastelevat vieraita mieluiten sängyn alta. Sijaiskodin ihmiseen he ovat tottuneet hyvin. He nukkuvat päivittäin näkyvillä paikoilla ja syövät tutun ihmisen kädestä. Sulo antaa toisinaan jo varovaisesti silittää itseään, mutta Soma toistaiseksi väistää kättä. Molemmat tulevat usein ihmisen jalkojen juureen pötköttelemään ja molemmat ovat tulleet jopa viereiselle keittiöntuolille nukkumaan, kun ihminen on ollut syömässä ruokaansa. Liikkuvaa ihmistä Soma usein väistää, mutta reippaampi Sulo on jo hyvin tottunut siihen, että ihminen saattaa välillä kävellä aivan vierestäkin, eikä tämä enää Suloa arveluta. Viikko viikolta he viihtyvät yhä enemmän ihmisen lähellä ja tätä kehitystä he toivovat saavansa jatkaa omaan tahtiin loppuelämän kodissaan.

Sulo ja Soma etsivät yhteistä kotia jossa he ovat joko kodin ainoat kissat tai kotia, jossa on jo yksinäinen aikuinen kissakaveri, joka kaipaa kissaseuraa. Vastalahjaksi hyvästä loppuelämän kodista he ovat valmiita sulostuttamaan olemassaolollaan kodin elämää!

Kaksikon kissamaista elämää voit seurata Instagramissa: https://www.instagram.com/kissabileet/?hl=fi