Helmi

Helmi on toukokuussa 2019 syntynyt kotia etsivä toisen kissan kaveriksi.

Helmi on huomattavasti ujompi kuin siskonsa Pörhö, ja kesyyntyminen on tapahtunut pienillä askeleilla. Pitkän aikaa alussa se oli saunan suojissa ja lähti nopeasti karkuun, kun ihminen tuli kylppärin
puolelle eikä kisua paljon näkynyt, sähinää vaan kuului, jos tuli liian lähelle. Vielä Helmi ei anna silittää eikä muutenkaan lähestyä liikaa, mutta on sen verran rohkaistunut ettei lähde kokonaan piiloon
vaan jää vähän kauemmas katsomaan ja ihmettelemään.

Suuren askeleen otti eteenpäin, kun ensimmäisen kerran hiljattain uskalsi tulla samaan sängyyn nukkumaan ihmisen kanssa. Helmi uskaltaa välillä tulla lähelle haistelemaan ja tutustumaan, kun ihminen on paikallaan ja rauhallisesti. Sen verran varuillaan kuitenkin on, että säikkyy ihmisen leikittämisyrityksiä, mutta rauhallisella totuttamisella ja siskona mallia seuraamalla, vain aika näyttää millainen ihanuus tästä pienokaisesta vielä kasvaakaan.

 

Kissat etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!