Pesto

Pesto on loppukeväästä 2019 syntynyt kissanpoika joka muutti omaan loppuelämän kotiin marraskuussa 2019.

Salsa, Pesto ja Tahini ovat sisaruskolmikko, jolla riittää virtaa!

Kolmikon pehmo on ehdottomasti Pesto. Vaikka se suhtautui ihmisiin pidempään varovasti kuin veljensä, on siitä kuoriutunut oikea sylivauva. Pesto rakastaa silityksiä, taputuksia, haleja ja pusuja ja hakeutuu jopa sijaiskodin ihmisvieraiden kainaloon hieman tutustuttuaan. Onnensa kukkuloilla olevan Peston tunnistaa raollaan olevasta suusta ja ulos unohtuneesta kielenpäästä kovan kehräyksen saattelemana. Erityisen kiinnostunut se on ollut lapsista. Ennen  edes silittämisen sallimista, oli se aina ”avustamassa” sijaisperheen lasta läksyjen tekemisessä tai pelaamisessa. Välillä innostuessaan Pesto saattaa näykkiä, joten aivan eläimiin tottumattomien lasten kainaloon se ei välttämättä sovi, mutta muuten leikkisä ja hellyydenkipeä Pesto tuntuu nauttivan lasten antamasta huomiosta ja leikeistä.