Pesto VARATTU

Pesto on loppukeväästä 2019 syntynyt kissanpoika joka etsii itselleen kissakaverillista kotia.  Pestolle on se verran monta kotiehdokasta, että sille todennäköisesti on löytynyt loppuelämän koti.

 

Salsa, Pesto ja Tahini ovat sisaruskolmikko, jolla riittää virtaa!

Kolmikon pehmo on ehdottomasti Pesto. Vaikka se suhtautui ihmisiin pidempään varovasti kuin veljensä, on siitä kuoriutunut oikea sylivauva. Pesto rakastaa silityksiä, taputuksia, haleja ja pusuja ja hakeutuu jopa sijaiskodin ihmisvieraiden kainaloon hieman tutustuttuaan. Onnensa kukkuloilla olevan Peston tunnistaa raollaan olevasta suusta ja ulos unohtuneesta kielenpäästä kovan kehräyksen saattelemana. Erityisen kiinnostunut se on ollut lapsista. Ennen  edes silittämisen sallimista, oli se aina ”avustamassa” sijaisperheen lasta läksyjen tekemisessä tai pelaamisessa. Välillä innostuessaan Pesto saattaa näykkiä, joten aivan eläimiin tottumattomien lasten kainaloon se ei välttämättä sovi, mutta muuten leikkisä ja hellyydenkipeä Pesto tuntuu nauttivan lasten antamasta huomiosta ja leikeistä.

Nyt onkin aika etsiä Pestolle kotia jossa sillä olisi kissakaveri joko valmiina tai johon se voisi muuttaa sisarensa kanssa.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!