Salsa

Salsa on loppukeväästä 2019 syntynyt kissanpoika joka muutti omaan loppuelämän kotiin yhdessä siskonsa Tahinin kanssa.

 

Salsa, Pesto ja Tahini ovat sisaruskolmikko, jolla riittää virtaa!

Salsa on joukon isoin, pörröisin ja rohkein. Se on kolmikosta ensimmäinen, joka uskalsi tulla sijaiskodin ihmisten silitettäväksi. Se on melkoinen rämäpää, joka rakastaa leikkiä jahtausleikkejä onkilelulla ja painia sisarustensa kanssa, mutta jos leikittäjää ei löydy on se valmis keksimään huvitusta huonekasveista, ihmisten varpaista tai vaikka omasta hännästään. Sijaiskodin aikuiset kissat ovat erityisesti kiinnittäneet Salsan huomion ja se selvästi kaipaa kissakaveria seurakseen. Lohtua kaivatessaan se heittäytyy vauvaksi ja hakeutuu muiden kissojen pestäväksi ja huollettavaksi.

Vaikka Salsan sosiaalisuus suntautuu erityisesti muihin kissoihin, ovat sijaiskodin ihmiset saaneet siitä unikaverin tai aamuisen herättelijän. Nälkäisenä tai pitkästyneenä Salsalla onkin hurmaava tapa tulla juttelemaan yllättävän kimeällä äänellään ihmisille kunnes sen ruokakupin täytöstä tai huvituksista on huolehdittu.