Tahini

Tahini on loppukeväästä 2019 syntynyt nuori neiti joka muutti yhdessä veljensä Salsan kanssa omaan loppuelämän kotiin.

 

Salsa, Pesto ja Tahini ovat sisaruskolmikko, jolla riittää virtaa!

Tahini on joukon pienin, hiljaisin ja varautunein. Ensimmäiset viikot se vietti sängyn alla, puolustaen piilopaikkaansa tarpeen mukaan sähinällä ja jopa terävillä kynsillä uhkailemalla. Sijaiskodin ihmiset ovat saaneet silittää Tahinia jo muutaman kerran ja välillä puoli vahingossa. Pikkuneiti on kuitenkin reipastunut kovasti kotikissaelämänsä aikana ja leikkii sekä peuhaa yksin ja veljiensä kanssa pitkin päivää. Veljistään poiketen Tahini ei välitä onkileluista, vaan pallot ovat sen suosikkeja. Niitä jahdatessaan se loikkii voltteja ja tekee kuperkeikkoja pitkin olohuonetta, niin että sijaiskodissa ollaan jouduttu hieman pelkäämään huonekalujen ja ruukkukasvien puolesta. Mustavalkoisen Tahinin alaluomissa on mustat ”kajalit” jotka saa Tahinin näyttämään jatkuvasti tyytymättömältä, mutta ainakin sijaisperheen mielestä paheksuva ulkonäkö vain lisääkin suloisuutta.

Se ei ole osoittanut erityistä kiinnostusta sijaisperheen aikuisia kissoja kohtaan, vaan veljet ovat sen leikkikaverit ja turva. Veljien kyljessä voi jopa silloin tällöin antaa ihmisen varovasti silitellä alaselästä. Tahinille onkin tärkeää että sen uudessa kodissa olisi kesy kissaystävä näyttämässä mallia, tai vaihtoehtoisesti että se muuttaisi yhdessä veljensä kanssa samaan kotiin.