Tahini VARATTU

Tahini on loppukeväästä 2019 syntynyt nuori neiti joka etsii itselleen kissakaverillista kotia.

 

Salsa, Pesto ja Tahini ovat sisaruskolmikko, jolla riittää virtaa!

Tahini on joukon pienin, hiljaisin ja varautunein. Ensimmäiset viikot se vietti sängyn alla, puolustaen piilopaikkaansa tarpeen mukaan sähinällä ja jopa terävillä kynsillä uhkailemalla. Sijaiskodin ihmiset ovat saaneet silittää Tahinia jo muutaman kerran ja välillä puoli vahingossa. Pikkuneiti on kuitenkin reipastunut kovasti kotikissaelämänsä aikana ja leikkii sekä peuhaa yksin ja veljiensä kanssa pitkin päivää. Veljistään poiketen Tahini ei välitä onkileluista, vaan pallot ovat sen suosikkeja. Niitä jahdatessaan se loikkii voltteja ja tekee kuperkeikkoja pitkin olohuonetta, niin että sijaiskodissa ollaan jouduttu hieman pelkäämään huonekalujen ja ruukkukasvien puolesta. Mustavalkoisen Tahinin alaluomissa on mustat ”kajalit” jotka saa Tahinin näyttämään jatkuvasti tyytymättömältä, mutta ainakin sijaisperheen mielestä paheksuva ulkonäkö vain lisääkin suloisuutta.

Se ei ole osoittanut erityistä kiinnostusta sijaisperheen aikuisia kissoja kohtaan, vaan veljet ovat sen leikkikaverit ja turva. Veljien kyljessä voi jopa silloin tällöin antaa ihmisen varovasti silitellä alaselästä. Tahinille onkin tärkeää että sen uudessa kodissa olisi kesy kissaystävä näyttämässä mallia, tai vaihtoehtoisesti että se muuttaisi yhdessä veljensä kanssa samaan kotiin.

Nyt onkin aika etsiä Tahinille kotia jossa sillä olisi kissakaveri joko valmiina tai johon se voisi muuttaa sisarensa kanssa.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse varapj[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!