Gaia

Gaia ”The eye” da Fattoria vuota, on arviolta 13.5.2019 syntynyt pikkuneiti, joka muutti toisen samaa ikäluokkaa olevan energisen pennun kaveriksi.

 

Gaia on pieni ikiliikkuja. Hän on aina menossa jossain, tutkimassa paikkoja, leikkimässä, hakemassa rapsutuksia ja nenäpusuja ja sitten taas muualla. Pieni tutkimusmatkailija saattaa suhtautua uusiin olosuhteisiin hieman epäluuloisesti, mutta tukeutuu hyvin ennakkoluulottomasti ihmisiin. Hän on pieni rakastava rasavilli, joka usein ensimmäisten joukossa tulee tervehtimään. Tämän pikkuleidin hampaissa saa kyytiä niin leluhiiret ja maitopurkin kannet kuin joskus varomattomat sormetkin. Gaia kiipeää mieluummin hartialle keikkumaan, kun nukkuu kissakasassa. Ellei ole kasan päälimmäisenä joko pesemässä toisen pennun korvia tai puremassa hännästä.

Gaialla oli pienenä paha silmätulehdus, joka oireilee enää vähän. sen takia kuitenkin sille on annettu silmätippoja tukihoitona. Kissa onkin siis jo pennusta alkaen tottunut käsittelyyn. 

Mikäli kaipaat seuraa arkisiin seikkailuihisi, kannattaa tähän tarmokkaaseen tutkimusmatkailijaan tutustua.