Minora da Fattoria Vuota

Minora on arviolta 2014 syntynyt aikuinen kissa joka kaipailee omaa kotia.

Toukokuu 2020:

Minora ja sen kanssa asuva Fiia ovat tässä välissä muuttaneet uuteen sijaiskotiin. Minorasta on kuoriutunut hyvin juttelevainen kissa, vaikka ihmiset onkin edelleen vähän epäilyttäviä. Koskea ei saa, mutta muuten illat on ihan mukava viettää olohuoneessa ihmisten seurassa.

Minora tarvitsee mieluusti kissaseuraa, mitä suvaitsevaisempi toinen kissa on kyhnäämiselle ja puskemiselle, sen parempi. Minora ei vielä ole uskaltanut tehdä ihmisten kanssa lähempää tuttavuutta, mutta ruoka-aikoina pyörii ja pirisee jaloissa, ja loikoilee iltaisin rentona olohuoneessa tassut kohti taivasta. Jos asunnossa sattuu olemaan vieras ihminen ruoka-aikaan, se ei haittaa laisinkaan. Itse asiassa Minoran kanssa ruoka-ajat, ja se, ettei ruokaa ole koko ajan tarjolla, on hyvin tärkeää, koska neiti pääsi lihomaan muutettuaan uuteen sijaiskotiin. Tilaisuuden tullen hän syö kaiken, mihin käsiksi pääsee.

Minora leikkii pääasiassa itsekseen, tai Fiian kanssa silloin harvoin kun Fiiaa sattuu kiinnostamaan. Uusimpana villityksenä on laser, joka onkin nykyään kätevä keino saada hieman pulska tyttö liikkumaan.

Molemmat tytöt ovat ilta- ja yöaktiivisia, päivät torkutaan kissapuussa, saunassa, patterin päällä, kirjahyllyssä… Sijaiskoti ei juurikaan ole häiriintynyt öisistä leikeistä, kevyet lelut lentelee hiljaisesti, eikä satunnaisesta ravaamisesta ole lähtenyt mahdottomasti meteliä.

Lokakuu 2019:

Minora on viihtynyt suurimman osan ajasta tarkkaillen tilannetta sivummalta tai piilosta. Kuitenkin rauhallisen hetken koittaessa saattaa kulmasta huomata pienen kuonon ilmestyvän tutkailemaan ja tarkkailemaan liikennettä tai löhöilemään kissanminttulelun kanssa. Rauhallisuus onkin vielä avainasemassa tämän kissan kanssa. Vaikka seikkailulle lähdetään rauhan koittaessa taloon, on ihmisen liikkuminen vielä jännittävää ja Minora hiippaileekin usein hiljaa takaisin piiloonsa sohvan alle. Siellä on hyvä keräillä lisää rohkeutta ja odottaa uutta hetkeä seikkailulle.

Öisin kuuluu itsenäisen leikkimisen ääniä ja lelut vaihtavat paikkaa, mutta vielä ei Minora uskalla leikkiä ihmisen kanssa ja lattialle heitetyt herkutkin houkuttelevat vasta pienen hetken päästä. Pieni epäluuloisuus on kovin ymmärrettävää, mutta taitaa olla että uteliaisuus ja herkut kuitenkin vievät sitten voiton.

Minora myöskin koittaa rohkaista selvästi samassa asunnossa asuvaa Fiiaa, joka ei juurikaan vielä ole näkyvillä. Saattaa olla että reipas ja ystävällinen kissaystävä voisi olla Minorallekin hyväksi uudessa kodissaan.

 

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksenluovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!