Minora da Fattoria Vuota

Minora on arviolta 2014 syntynyt aikuinen kissa joka kaipailee omaa kotia.

Minora on viihtynyt suurimman osan ajasta tarkkaillen tilannetta sivummalta tai piilosta. Kuitenkin rauhallisen hetken koittaessa saattaa kulmasta huomata pienen kuonon ilmestyvän tutkailemaan ja tarkkailemaan liikennettä tai löhöilemään kissanminttulelun kanssa. Rauhallisuus onkin vielä avainasemassa tämän kissan kanssa. Vaikka seikkailulle lähdetään rauhan koittaessa taloon, on ihmisen liikkuminen vielä jännittävää ja Minora hiippaileekin usein hiljaa takaisin piiloonsa sohvan alle. Siellä on hyvä keräillä lisää rohkeutta ja odottaa uutta hetkeä seikkailulle.

Öisin kuuluu itsenäisen leikkimisen ääniä ja lelut vaihtavat paikkaa, mutta vielä ei Minora uskalla leikkiä ihmisen kanssa ja lattialle heitetyt herkutkin houkuttelevat vasta pienen hetken päästä. Pieni epäluuloisuus on kovin ymmärrettävää, mutta taitaa olla että uteliaisuus ja herkut kuitenkin vievät sitten voiton.

Minora myöskin koittaa rohkaista selvästi samassa asunnossa asuvaa Fiiaa, joka ei juurikaan vielä ole näkyvillä. Saattaa olla että reipas ja ystävällinen kissaystävä voisi olla Minorallekin hyväksi uudessa kodissaan.

 

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksenluovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!