Hippa ja Viipeli VARATTU

Hippa ja Viipeli Taivaantytär ovat noin neljä kuukautta vanhat siskokset jotka etsivät kotia yhdessä tai toisen kissan seuraksi.

Kummatkin saapuivat sijaiskotiin heinäkuussa 2019 pieninä, kylmettyneinä ja täynnä matoja ja punkkeja. Toipuminen vaikeasta alusta otti aikansa, ja pennut kärsivät pitkään muun muassa vaikeasta ripulista. Terveysongelmat eivät kuitenkaan onnistuneet sammuttamaan pentujen elämänjanoa, vaan niiden paino nousi hitaasti mutta varmasti. Lopulta oikean erityisruokavalion löydyttyä myös vatsaongelmat saatiin hallintaan, ja pennuista on viikkojen kuluessa tullut aina vain terveempiä ja toimeliaampia pikkukissoja.

Nämä energiapakkaukset ovat alusta alkaen rakastaneet leikkimistä lähes missä tahansa muodossa. Kyytiä saavat lattialla lojuvat lelut ja matot. Ihmisen heiluttamat huiskalelut ovat suosiossa ja erityisesti Viipeli pitää laserin perässä juoksemisesta. Pennut seuraavat aktiivisesti ikkunasta lähipuiden lintuja ja pitävät myös lintuvideoiden katselusta. Pentujen arkirutiineihin kuuluu lisäksi keskenään painiminen, toistensa jahtaaminen pitkin asuntoa sekä kiipeilypuussa hepulointi. Uteliaina kissoina ne ottavat jatkuvasti kontaktia myös sijaiskodissa asuviin arempiin kissoihin.

Sekä Hippa että Viipeli ovat sosiaalistuneet nuoren ikänsä ansiosta nopeasti. Ne ovat uteliaita ja ihmisrakkaita. Vieraita ihmisiä pennut ujostelevat aluksi, mutta tulevat nopeasti esiin jos niitä leikitetään. Rauhallisina hetkinä pennut torkkuvat kylki kyljessä kiipeilypuussa tai kapuavat ihmisen syliin. Kaikenlaiset silitykset ja rapsutukset ovat erityisesti Viipelin mieleen, joka alkaa usein kuolaamaan rentoutuessaan. Hippa pitää myös rapsutteluista, mutta osoittaa herkemmin läpsäyttämällä, jos jokin ei sitä miellytä. Pennut ovat hyvin kiintyneitä myös toisiinsa. Ne tekevät kaiken yhdessä, ja erottaminen aiheuttaa maukumiskonsertin.

Lisää kuvia pentujen elämästä löytyy sijaiskodin instagrammista, osoite https://www.instagram.com/kittiediaries/
Hipalla on otsassa valkoinen täplä, Viipelillä taas pidempi viiru.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.
Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!