Taimi von Lojo

Taimi von Lojo on kesällä 2017 syntynyt kaunis kissa naaras, joka etsii omaa loppuelämän kotia.

Taimi on kaunis neiti joka alkaa pikkuhiljaa lämmetä ihmisille. Lähemmäs ja lähemmäs ihmistä tullaan ja ruokaa odottaessa kiehnätään varovaisen innokkaasti ihmistä. Liikkuvat kädet ja jalat jännittävä toistaiseksi ja välillä saattaa kynnelläkin huitaista säikähtäessään, joten lapsiperheisiin ei Taimia voi suositella ainakaan näin alkuun. Toisten kissojen kanssa Taimi on tullut toimeen sijaiskodeissa, joten kissakaverillinen koti voisi sopia.

Taimi on leikkisä ja osaakin viihdyttää itseään jos ihminen ei ole huiskalelulla heiluttamassa. Leikkien ohella se nauttii ulkomaailman katselusta ikkunan läpi. Taimi sopisikin kotiin jossa sille osataan antaa sekä tekemistä ja huomiota, että omaa rauhaa sopivassa määrin. Pikkuhiljaa tämä suloinen otus on lämpeämässä ihmisille ja lämpimässä asusteluun. Enää vain se oma koti puuttuu jossa se voi luottavaisesti jatkaa kehitystään leppoisaksi kotikissaksi.

 

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!