Brianna

Kesy kissaneitokainen Brianna (arvioitu syntymäaika 4/2018) muutti omaan loppuelämän kotiin tammikuussa 2020.

Brianna oli yhdistykselle tullessaan erittäin reipas kissa, marssi välittömästi tutkimaan eristystilansa ja toteamaan, että tällainen paikka. Se otti kontaktia ihmisiin jo ensimmäisenä iltana reippaana.
Neitokainen vaikuttaa itsenäiseltä kissalta, sellaiselta joka puuhailee omiaan ja sitten kun siltä tuntuu tulee hakemaan rapsutuksia ja huomiota. Rapsutusten osalta Brii rakasta sitä, että häntä rapsutetaan korvien välistä. Onpahan tämä kissa sylissäkin ollut hakemassa silityksiä.

Kissan nuori ikä näkyy sen käytöksessä, leikkiminen on kivaa. Se kantelee leluja mukanaan pesään, viskoo niitä, jahtaa naruja ja tykkää huiskuista. Kiipeileminen on myös yksi Briin suosikkijutuista, mitä korkeammalle pääsee sen parempi ja kissa tuntuu välillä oikein halkeavan ylpeydestä kun se on saanut taas suoritettua pienen seikkailun omassa valtakunnassaan.

Sijaiskodissa Brianna on syönyt hyvin ja melkolailla kaikkiruokaisesti.

Tällä hetkellä Brianna toipuu sterilisaatiosta. Sen kannalta paras muuttoaika olisi juuri ennen joulua, jolloin se voisi muuttaa tehosterokotteen yhteydessä.