Tiera Taivaanpoika

Tuire on kesäkuussa 2019 syntynyt pentu joka muutti omaan loppuelämän kotiin tammikuussa 2020.

 

Tultuaan sijaiskotiin kesyyntyi Tiera nopeasti ja sen käsittely olikin melko helppoa. Sen jouduttua hetkeksi eristykseen ripulin takia, oli sillä selkeästi yksinään pienessä tilassa tylsää eikä se juurikaan edes leikkinyt vaikka leluja olikin tarjolla. Se pitää leikkimisestä siis paljon ja kaipaa leikkiseuraa. Tiera on saanut jopa meidän sijaiskodin Eetu-kissan, joka ei ole mikään riehuja, välillä leikkiin mukaan ja ryntäilemään pitkin käytävää ja kiipeilypuita. Myös tuubi on kiva leikkipaikka Eetun kanssa. Myös Pallorata on ollut hitti ja tuntuu todella kiinnostavan tätä pienokaista. Haluaa olla aina siellä missä muutkin kissat. Tulevassa sijaiskodissa olisikin oltava joko valmiiksi sille seuraa lajitoverista tai toinen pentu lähdössä Tieran kanssa samaan kotiin.

Tiera ei ole kuitenkaan riehakkaimmasta päästä. Se kaipaa selkeästi seuraa, mutta kaipaa myös rauhallisuutta ja omaa tilaa. Se on pentu, jolla on energiaa, mutta ei kuitenkaan täys sähikäinen.