Eedi

Pieni ikiliikkuja Eedi muuttaisi mielellään kotiin, jossa sillä olisi sekä kissakaveri että silittävä ja leikittävä ihminen.

Eedi on täydellisen rakastunut sijaiskodin omaan isoon ja rauhalliseen pappakissaan, jota käy halailemassa useita kertoja päivässä, ja jonka päälle kinkeää nukkumaan. Ihmisen kanssa Eedi viihtyy myös, ja kunhan alun ujouden jälkeen keksi, miten kivaa silitys ja rapsutus on, tulee se viereen miukaisemaan, jos ihminen ei heti tajua pienen olevan huomiota vailla. Myös syliin pikkukissan saa hetkeksi nostaa, mutta se ei Eedin mielestä useinkaan ole mitenkään tarpeellista, eikä siinä kauan jaksa viihtyä. Maanjäristysmäinen kehräys ei kuitenkaan yleensä lopu silloinkaan. Vieraiden ihmisten kanssa Eedi on vielä ujo, mutta jonkin aikaa tilannetta seurattuaan uskaltaa kuitenkin tulla vähän tervehtimään.

Hempeän puolen lisäksi Eedistä löytyy pieni riiviö. Kissanpennulle ominaisesti se kiipeilee ihan kaikkialla, ja neidin kiipeilyharrastuksesta onkin saanut osansa sijaiskodissa niin joulukuusi kuin jukkapalmukin. Lisäksi Eedi syö suunnilleen kaiken mitä löytää, ja oman kodin pitääkin olla erittäin tarkkana, että kissan saataville ei jää esimerkiksi lankoja, naruja tai pikkuesineitä, jotka syötynä ovat vaarallisia. Sen sijaan ruoan suhteen pikkukissa on hieman nirsonsorttinen.

Energisenä kissana Eedi tarvitsee kissakaverin, joka jaksaa juosta ja touhuta sen kanssa, mutta jota ei myöskään haittaa kun Eedi hellyydenkaipuussaan tulee ihan liian lähelle. Mielellään Eedi muuttaisi myös jonkun samassa sijaiskodissa asuvan nuoren, Lenin, Nikin, Osmin tai Romin kanssa samaan kotiin. Erityisesti Nikin ja Lenin kanssa Eedi on läheisissä väleissä.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa) tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!