Eedi

Pieni ikiliikkuja Eedi muutti omaan uuteen kotiin helmikuussa 2020, jossa sitä on vastassa yhistykseltä aiemmin vuoden alussa adoptoitu Briannal

Eedi on täydellisen rakastunut sijaiskodin omaan isoon ja rauhalliseen pappakissaan, jota käy halailemassa useita kertoja päivässä, ja jonka päälle kinkeää nukkumaan. Ihmisen kanssa Eedi viihtyy myös, ja kunhan alun ujouden jälkeen keksi, miten kivaa silitys ja rapsutus on, tulee se viereen miukaisemaan, jos ihminen ei heti tajua pienen olevan huomiota vailla. Myös syliin pikkukissan saa hetkeksi nostaa, mutta se ei Eedin mielestä useinkaan ole mitenkään tarpeellista, eikä siinä kauan jaksa viihtyä. Maanjäristysmäinen kehräys ei kuitenkaan yleensä lopu silloinkaan. Vieraiden ihmisten kanssa Eedi on vielä ujo, mutta jonkin aikaa tilannetta seurattuaan uskaltaa kuitenkin tulla vähän tervehtimään.

Hempeän puolen lisäksi Eedistä löytyy pieni riiviö. Kissanpennulle ominaisesti se kiipeilee ihan kaikkialla, ja neidin kiipeilyharrastuksesta onkin saanut osansa sijaiskodissa niin joulukuusi kuin jukkapalmukin. Lisäksi Eedi syö suunnilleen kaiken mitä löytää, ja oman kodin pitääkin olla erittäin tarkkana, että kissan saataville ei jää esimerkiksi lankoja, naruja tai pikkuesineitä, jotka syötynä ovat vaarallisia. Sen sijaan ruoan suhteen pikkukissa on hieman nirsonsorttinen.