Leni

Kosketusta vielä karttava nuoriherra Leni pääsi helmikuussa 2020 omaan kotiin, josta löytyy samoilla energiatasoilla varustettu kissakaveri, jota ei haittaa kovakouraisemmatkaan leikit.

Parasta ajanvietettä Lenin mielestä ovat painiottelut ja juoksukisat. Kaveriksi Lenille kelpaisi omaan kotiin myös joku samassa sijaiskodissa asuva nuori, Eedi, Niki, Osmi tai Romi. Erityisen hienosti painileikit sujuvat Eedin ja Romin kanssa.

Luonteeltaan Leni on eloisa pikkuherra, joka tulee usein uteliaasti touhuamaan ihmisen lähelle, vaikka silittely ei sen mielestä vielä oikealta tunnukaan. Ihminen kelpaa kuitenkin hyvin leikittäjäksi, kaikkein mieluiten keppilelulla, sekä herkkupalojen antajaksi, kunhan ymmärtää silloinkin pysyä kohtuullisen välimatkan päässä. Lenin vaatima välimatka kuitenkin pienenee päivä päivältä, ja nykyisin se uskaltaakin jo haistella ihmisen kättä ja lelun perässä tulee melkein syliin asti. Tämä on huikea edistys, sillä pari kuukautta sitten sijaiskotiin tullessaan Lenillä oli tapana sähistä ja poksua ihmisen vain astuessa samaan huoneeseen.

Yksi Lenin lempipuuhista on syöminen, minkä alkaa vähitellen jo huomata pojan vatsanseutua vilkaisemalla. Oman kodin onkin syytä kiinnittää huomiota nuoren herran ruokavalioon, ettei grammoja ala ihan liiaksi kertyä.