Leni

Kosketusta vielä karttava nuoriherra Leni etsii kotia, josta löytyisi samoilla energiatasoilla varustettu kissakaveri, jota ei haittaa kovakouraisemmatkaan leikit.

Parasta ajanvietettä Lenin mielestä ovat painiottelut ja juoksukisat. Kaveriksi Lenille kelpaisi omaan kotiin myös joku samassa sijaiskodissa asuva nuori, Eedi, Niki, Osmi tai Romi. Erityisen hienosti painileikit sujuvat Eedin ja Romin kanssa.

Luonteeltaan Leni on eloisa pikkuherra, joka tulee usein uteliaasti touhuamaan ihmisen lähelle, vaikka silittely ei sen mielestä vielä oikealta tunnukaan. Ihminen kelpaa kuitenkin hyvin leikittäjäksi, kaikkein mieluiten keppilelulla, sekä herkkupalojen antajaksi, kunhan ymmärtää silloinkin pysyä kohtuullisen välimatkan päässä. Lenin vaatima välimatka kuitenkin pienenee päivä päivältä, ja nykyisin se uskaltaakin jo haistella ihmisen kättä ja lelun perässä tulee melkein syliin asti. Tämä on huikea edistys, sillä pari kuukautta sitten sijaiskotiin tullessaan Lenillä oli tapana sähistä ja poksua ihmisen vain astuessa samaan huoneeseen.

Yksi Lenin lempipuuhista on syöminen, minkä alkaa vähitellen jo huomata pojan vatsanseutua vilkaisemalla. Oman kodin onkin syytä kiinnittää huomiota nuoren herran ruokavalioon, ettei grammoja ala ihan liiaksi kertyä.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!