Niki

Niki on kaino neiti, joka on vielä vähän epävarma siitä, miten ihmiseen pitäisi suhtautua.

Niki etsii kotia, jossa sitä ymmärrettäisiin juuri sellaisena kuin se on, hitaasti lämpeävä mutta täydellisen suloinen kissatyttö. Omasta kodista pitäisi löytyä laser-lelu ja kissakaveri, joka pitää hempeilystä mutta joka intoutuisi myös leikkeihin. Kaveriksi Niki voisi mielellään ottaa myös samassa sijaiskodissa asuvan Osmi-siskonsa, toisen nuoren neidin Eedin tai sitten toisen niinikään samassa sijaiskodissa asuvista pojista, Lenin tai Romin.

Niki hakee säikähtäessään, ja muutenkin kyllä, vielä paljon turvaa sijaiskodin omasta kissasta, mutta uskaltaa koko ajan enenevässä määrin kohdata uusia tilanteita itsenäisestikin. Omasta kodista olisi kuitenkin syytä löytyä ”turvakissa”, jota saa käydä puskemassa silloin kun tarvitsee lisää rohkeutta. Tällä hetkellä Nikin kanssa ollaan tilanteessa, jossa se katsoo kun muita kissoja silitellään ja tulee itsekin häilymään lähelle, mutta ei kuitenkaan vielä kosketusetäisyydelle. Parhaimmillaan Nikiä on päästy hipaisemaan nenänpäästä, mikä kuitenkin saa neidin siirtymään hieman kauemmas. Karkuun ei enää tarvitse juurikaan sännätä, joskin Nikin silmissä liian hyökkäävästi lähestyvä ihminen saattaa saada vieläkin aikaan sähinää. Ihmisen luokse voi silti tulla seurustelemaan, jos tämä vain tekee jotain jännittävää. Yksi parhaista jutuista Nikin mielestä on syöminen, mihin oman kodin tulisikin kiinnittää huomiota, sillä raksukupin eteensä saatuaan neidin on vaikea lopettaa niiden ahmimista.

Leikkeihin uskaltautuminen vaatii Nikiltä vielä valmistautumista, mutta sen on yhä useammin nähty kirmaavan pitkin asuntoa muiden mukana sekä osallistuvan painileikkeihin. Laserin perässä se uskaltautuu huomaamattaan jo hyvinkin lähelle ihmistä.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!