Osmi

Osmi haluaisi löytää ikioman kodin, jossa voisi omaan tahtiinsa jatkaa kesyyntymistä.

Osmi on ihastuttava neiti, joka on luonteeltaan rohkea ja tilanteen niin vaatiessa vähän kiivaskin. Vajaa pari kuukautta sitten sijaiskotiin saapuessaan Osmi oli jokseenkin äreä, ja murinaa kuului ihan missä vaan kissassa epävarmuutta herättäneessä tilanteessa, kuten ruokaa tarjottaessa. Nyt kun pelko on vaihtunut uteliaisuuteen, murinat on vähentyneet mutta saattavat silti toimia kommunikaatiokeinona, jos esimerkikisi ihmiselle pitää huomauttaa tämän tulleen liian lähelle. Muuten Osmi on todella reipas, leikkii ja touhuaa pitkin asuntoa, ja tulee seurustelemaan ihmisen lähelle ja seuraamaan tämän puuhia. Käsiäkin voi haistella, mutta välillä se on sen verran jännittävää puuhaa, että Osmin mielestä parasta on vähän sähähtää (vaikka olisikin itse ollut se, joka on lähestynyt).

Osmi toivoisi omaan kotiin kissakaveria, jonka luokse voisi mennä hakemaan lohtua, jos elämä käy liian jännittäväksi. Täydellistä olisi se, että kaveri olisi lisäksi innokas leikkimään yhdessä. Myös oma sisko Niki olisi kivaa seuraa omaan kotiin, tai joku muu samassa sijaiskodissa asuva nuori, Eedi, Leni tai Romi. Ihminen Osmille käy hyvin leikittäjäksi, kunhan leluna on laser tai pallo eikä pelottava keppilelu. Leikkikaluina suosittuja on olleet myös sijaiskodin kasviruukusta kaivellut koristekivet.

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!