Viola

Viola on kesällä 2019 syntynyt pentu joka etsii kotia kissaystävän seuraksi.

Päivisin Viola tykkää leikkiä ja tutkia. Ihmisen perässä kuljetaan jos uusia kaappeja avataan tms. Mutta ei kuitenkaan omia seikkailuja unohtamatta. Yöllä se kuitenkin käpertyy sängyn päätyyn nukkumaan, tai vaikka toisen kissa kylkeen kiinni.

Viola tykkää vahtia mitä ympärillä tapahtuu ja alussa uusia asioita onkin turvallisinta katsoa raapimapuusta. Se ei itse ole kovin puhelias mutta liittyy huutokuoroon jos sellainen on menossa ja ilmoittaa jos hänet laitetaan väärään paikkaan.

Jos joku asia on pelottava on neidin ensimmäinen vaisto juosta piiloon sängyn alle, josta sitten kurkitaan. Yleensä uteliaisuus voittaa pelon varsinkin jos aivoja harhauttaa lelukeppi.

Rapsutuksia haetaan yleensä kun ihminen on sohvalla tai sängyssä rauhassa, tai muuten helposti lähestyttävissä. Kun energiatasot ovat korkealla hän on kuin tavallinen teini eikä niin välitä sylittely yrityksistä. 

Tutut ihmiset ovat kivoja, vieraatkin ok jos niillä on karkkia tai leluja. Ihmiset yleisestikkin ovat ensin jänniä ja niitä pitää juosta pakoon mutta ei kauaa. Viola on tavannut kerran myös taapero ikäisen ja se meni ihan hyvin. Kuitenkin tulee muistaa ettei Viola ei anna aina koskea ja on vasta nuori opetteleva kissa. Kun se itse on vähän rauhoittunut rapsutukset on ihan jees. Sylissäkin on välillä kiva olla. Jos se haluaa poistua, on tapana ennemmin pyristellä karkuun kuin purra tai raapia.

Sen lempi leikkejä on erilaiset pallolelut, pallorata, katosta roikkuvaa lelua on myös kiva hakata. Ihmisen kanssa on kiva leikkiä huiskulelulla ja muiden kissojen kanssa on parasta on juoksu- ja jahtausleikit. 

 

Kissa etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, sitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissa luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Sen mikrosiru on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!