Ginny

Nuori kissaneiti Ginny pääsi muuttamaan omaan loppuelämän kotiin keväällä 2020.

Ginny on tosiaankin rauhaa ja omatilaa kaipaava neiti. Se suuntaa aamiaisen jälkeen Ginny sängyn alle jatkamaan unia, koska nukkuminen on parhautta. Illalla Ginny aktivoituu ja tarkkailee mielellään hyvin kissamaiseen tapaan talon väen puuhia taikka antaa hiirileluille kyytiä. Leikkiratakin on kiva – mahtaisikohan sellainen odottaa uudessa kodissa?

Ginny kaipaa uudelta kodilta ymmärrystä, sillä ihmiset ovat vielä välillä vähän jännittäviä. Olisi siis hyvä, että uudessa kodissa odottaisi reipas mutta rauhallinen kissakaveri, joka voisi näyttää esimerkkiä sen suhteen, että ne silityksetkin ovat mukavia. Neiti kun suhtautuu niihin vähän epävarmasti ja ohjaa pehmeällä tassulla lähestyvän käden pois (käsien nuuskuttelu sen sijaan on kiinnostavaa).

Ruuan suhteen Ginny on vähän valikoiva ja suosii kuivaruokaa. Olisi hyvä, että myös tulevassa kodissa jatkettaisiin märkäruokaan tutustumista, jotta nirsoiluun taipuvasta neitosesta tulisi monipuolinen herkuttelija.