Maggie

Maggie on 4-vuotias (s. 2015) energinen pikkukissa, joka muutti omaan loppuelämän kotiin maaliskuussa 2020.

Maggie on yhdistykselle uudesta kodistaan palannut kissa, joka rakastaa rapsutuksia ja huomiota, joista se antaa vastalahjaksi märkiä nenäpusuja. Usein se innostuu puskemaan niin innokkaasti, että kiepauttaa samalla kuperkeikan. Neiti on muutenkin tutun ihmisen kanssa käsiteltävissä ja se antaa leikata kynnet, katsoa korvat jne.
Maggie on alkuun ujo ja piiloutuu vieraita ihmisiä tai tilanteita, mutta todettuaan tilanteen turvalliseksi, tulee uteliaana haistelemaan vierasta. Ja vaikka se toteaakin välillä, että piilossa on turvallisempaa, se silti kommunikoi tutun ihmisen kanssa maukumalla. Tutut talon normaalit äänet eivät häiritse, mutta vieraita ääniä Maggie voi pelästyä ja mennä piilottelemaan joksikin aikaa.

Maggie on muutenkin puhelias kissa ja varsinkin ruoka-aikaan ja leikittäessä se maukuu ja sirkuttaa innokkaasti. Se myös silminnähden nauttii, kun sille jutellaan ja alkaa usein leipoa ilmaa tai makuupaikkaansa pelkän puheen voimalla. Maggie viihtyy niin lattiatason nukkumapaikoilla kuin kiipeilupuussakin ja katselee mielellään ikkunasta pihan lintuja.
Leluista ehdottomasti Maggien suosikki on laserlelu, korkealle olevalle pisteelle se saattaa päästää säksättäviä komennusääniä.

Maggie on melko tarkka ruokansa suhteen. Sijaiskodissa sille on maistunut parhaiten raaka jauheliha ja raksut. Mitä rennommaksi se on tullut, sitä paremmin ruoka on maittanut, mikä on hyvä juttu, sillä Maggie on melko laiha. Maggie ei myöskään syö kaikkea ruokaa heti, vaan syö pitkin päivää, joten ahneen kissan kaveriksi Maggie ei sovellu.

Vaikka Maggie on nyt sijaiskodissa rentounut ja se on tullut ulos kuorestaan loistavasti niin emme koe, että lapsiperhe äänimaailmoineen ja nopeine liikkeineen olisi sille sopiva paikka.