Turri

Turri on n. 4 vuotias kollinroikale, joka etsii joko kissakaverillista kotia tai kotia yhdessä siskonsa Nurrin kanssa.

Turri on luonteeltaan utelias, mutta varovainen. Turri rakastaa rauhallista elämää ja aktivoituu lähinnä iltaisin ja öisin. Tällöin Turrin voi nähdä leikkimässä pallojen ja leluhiirten kanssa ja toisinaan jopa innostuvan juoksemaan laserin perässä. Myös kiipeilypuussa kiipeily ja torkkuminen ovat sen mielipuuhia.

Muihin kissoihin Turri on suhtautunut hitaan totuttelun jälkeen myönteisesti, sijaiskodissa vierailevat penturiiviöt ovat ihan siedettäviä olentoja. Kuitenkin sen lempiolento maailmassa onkin sisko Nurri.

Ihmiseen Turri suhtautuu varauksellisesti. Liikkuva ihminen saa sen yleensä piiloutumaan, eikä Turria olla vielä päästy silittämään. Se tulee kuitenkin usein nukkumaan rauhallisesti istuvan ihmisen lähettyville.

Kaksikosta löytyy lisää kuvia Instagramissa: https://www.instagram.com/kittiediaries/

Turri etsii sitoitunuttta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituina, tunnistemikrosirutettuina, rokotettuina, madotettuina ja FIV- ja FeLV -testattuina. Niiden mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!