Molly van Pikis

Suloinen ja siro Molly on arvioitu syntyneeksi joulukuussa 2018. Hän tuli van Pikis -populaatiosta Dewin sijaiskotiin lokakuussa 2019. Molly on pienikokoinen neiti, joka tulee toimeen muiden kissojen kanssa.

Alkuun Molly oli peloissaan jouduttuaan vieraaseen ympäristöön, mutta jo parin kuukauden jälkeen asiat olivat lutviutuneet. Ensin Molly tutustui sijaiskodin omaan kissaan ja alkoi leikkiä tämän kanssa, kun ihmiset eivät olleet näkemässä. Leikkimisen tohinat vain kuuluivat kissakaverusten temmeltäessä toisessa huoneessa. Vähitellen Molly uskaltautui ihmisten näkyville, ja yhtäkkiä hän ottikin jo nokosia sohvalla keskellä päivää ihmisten läsnäollessa.

Rohkeampi kissa on ollut hyvä esimerkki Mollylle. Sijaiskodissa on iltaperinteenä raksujen heittely kissojen noudettavaksi, ja aluksi Molly arasteli ihmisten voimakkaita kädenliikkeitä sekä raksujen lentelyä. Nykyään kuitenkin Molly pinkoo raksujen perässä siinä missä kissakaverikin. Vielä Molly ei anna koskea, mutta luottamus ihmiseen kasvaa joka päivä. Neiti on myös siinä mielessä vähän höpö, ettei hän oikein malta juoda tarpeeksi, joten vettä on lisätty märkäruuan sekaan.

 

Kissat etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!