Calvin ja Hobbes

Calvin ja Hobbes ovat joulukuussa syntyneet kollipojat. Calvin on mustavalkoinen ja pienikokoinen, Hobbes taas harmaaraidallinen. Luovutus 26.3. eteenpäin (eli kun pennut ovat 16 viikkoisia).

Kissanpennuille tyypilliseen tapaan pennut ovat vilkkaita ja aktiivisia kissoja, joka nauttivat ympäri asuntoa juoksemisesta, verhoissa roikkumisesta, kaikella pienellä irtotavaralla leikkimisestä ja kissapuussa kiipeilystä. Ne painivat ja jahtaavat toisiaan jatkuvasti. Kumpaakin on helppo aktivoida erilaisilla huiskaleluilla, ja erityisesti Hobbes pitää myös lasersäteen jahtaamisesta.

Calvin on luonteeltaan utelias ja hellyydenkipeä. Se tulee mielellään ihmettelemään rauhallisen ihmisen puuhailuja pienen välimatkan päästä. Iltaisin se haluaa usein kiivetä syliin ja kehrätä ihmisen rapsutellessa. Liikkuvaa tai vierasta ihmistä se arkailee vielä jonkin verran.

Hobbes on Calvinia varautuneempi ihmisten suhteen. Se piiloutuu usein ihmisen liikkuessa ja saattaa jopa sähähtää. Se tulee kuitenkin mielellään nukkumaan rauhallisesti istuvan ihmisen lähelle ja kehrää päätä ja niskaa silitettäessä. Kaikenlaiset kissaherkut ovat kummankin pennun mieleen, ja niiden avulla saa usein arkailevan Hobbesinkin hieman rentoutumaan.

Hobbes on ollut Calvinia kiinnostuneempi sijaiskodin muista kissoista, ja tekee tuttavuutta isojen kissojen kanssa näiden mielipiteistä juurikaan välittämättä. Calvin taas viihtyy Hobbesia paremmin ihmisen sylissä. Kissojen silmät vuotivat niiden tullessa sijaiskotiin, ja niitä joutuu edelleen hoitamaan toisinaan rähmää pyyhkimällä ja silmätippoja laittamalla.

Kummastakin pennusta löytyy lisää kuvia sijaiskodin instagrammista
https://www.instagram.com/kittiediaries/

Kissat etsivät  sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna ja madotettuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Pentuja voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!