Lemmes Taivaantytär

Lemmes Taivaantytär on arviolta vuonna 2015 syntynyt tyttökissa, joka aran alun jälkeen on alkanut tulla kuorestaan ja ottanut isoja askelia rohkaistumisen suhteen.

Lemmes viihtyy suuren osan ajasta omissa oloissaan tarkkaillen maailman menoa lempipaikastaan. Ihmisten suhteen on vielä varovainen eikä halua tulla kosketuksi, mutta on samaan aikaan kovin utelias ja hakeutuu joskus seuraan ihan vain katsellakseen sopivaksi katsomaltaan etäisyydeltä. Uskaltautuu myös nuuhkimaan tervehdykseksi, tosin vieraiden kohdalla kynnys on hieman korkeampi. Äkkinäisiä liikkeitä ja ääniä Lemmes lähtee herkästi livohkaan, kuitenkin nopeasti rauhoittuen ja harvoin enempää stressaten.

Lemmes on usein aktiivisempi öisin ja tykkää etenkin leluista joiden perässä voi juosta ympäriinsä. Pitkin asuntoa juoksentelu ja lelujen jahtaaminen on varsin mieluista puuhaa, ja hiljattain on kiinnostunut myös ihmisen kanssa leikkimisestä ja jaksaa viettää pitkänkin aikaa vaikkapa huiskaa metsästäen.

Lemmes on perusterve kissa, eikä sijaiskotiaikana ole ollut ongelmia terveyden suhteen. Pientä satunnaista nirsoilua ottamatta myös ruoka maistuu neidille hyvin, eikä allergioita ole.

Lemmes on varautunut mutta rauhallinen, ja säikähtäessään yleensä lähtee lähimpään piilopaikkaan turvaan. Hän myös hakeutuu yhä enemmän ihmisen seuraan, vaikka sitten vain hengaillakseen muutaman metrin päässä rauhassa katsellen. Varovaisuuden alla piilee selkeästi utelias ja leikkisä kissa, jonka persoonallisuus on ihastuttava kunhan malttaa tutustua.

 

Kissat etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!