Lemmes Taivaantytär

Lemmes Taivaantytär on arviolta vuonna 2015 syntynyt tyttökissa, jonka persoona tuli varovaisen alun jälkeen vahvasti esille ja joka hurmasi uuden kotinsa toukokuussa 2020.

Lemmes on paljastunut varsin seuralliseksi ja leikkisäksi kissaksi ajan myötä. Hän suhtautuu varautuen uusiin ihmisiin ja tilanteisiin, mutta tutustumisen jälkeen on hellyydenkipeä ja hyvinkin sosiaalinen. Sijaiskodissa on tullut tavaksi seurata ihmistä pitkin asuntoa, tulla viereen puskemaan ja pyytämään silityksiä sekä ihmisen vieressä nukkuminen. Vieraat ja uudet asiat voivat vielä olla vähän jännittäviä ja Lemmes arvostaa suuresti myös omaa aikaa ja rauhaa, mutta on myös kovin utelias uusien juttujen suhteen.

Lemmes on varsin leikkisä ja rakastaa etenkin lelujen perässä juoksemista. Myös ihmisen kanssa leikkiminen on mieluisaa puuhaa ja vaikkapa huiskan jahdaten hän viettäisi mielellään vaikka tuntikausia. Kaikenlaiset pallot ja muut pyörivät lelut sekä esimerkiksi kalavideoiden katselu ja ruudun lätkiminen ovat isoja suosikkeja.

Lemmes on perusterve kissa, eikä sijaiskotiaikana ole ollut ongelmia terveyden suhteen. Pientä satunnaista nirsoilua ottamatta myös ruoka maistuu neidille hyvin, eikä allergioita ole.

Lemmes on kissa, jonka kanssa kärsivällisyys palkitaan. Kunhan tähän pikimustaan neitiin malttaa tutustua ajan kanssa, on kyseessä reipas, fiksu ja utelias kissa, joka nauttii ihmisen seurasta.

Kissat etsii sitoutunutta ja vastuullista omaa kotia sisäkissana, niitä EI siis luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kissat luovutetaan uuteen kotiin sterilisoituna, tunnistemikrosirutettuna, rokotettuna, madotettuna ja FIV- ja FeLV-testattuna. Mikrosirut on myös rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Kissaa voi tiedustella numerosta 050 599 4697 (olen huonosti tavoitettavissa 16-17, enkä vastaa lainkaan 19:30 jälkeen – myös viikonloppuna voi soittaa), adoptiolomakkeen täyttämällä tai sähköpostitse adoptio[at]dewi.info Tutustuthan ennen yhteydenottoa huolella yhdistyksen luovutusehtoihin sekä kissanottajan oppaaseen!