Calvin ja Hobbes

Calvin ja Hobbes ovat joulukuussa syntyneet kollipojat, jotka pääsivät muutamaan omaan loppuelämän kotiin toukokuussa 2020.

Kissanpennuille tyypilliseen tapaan pennut ovat vilkkaita ja aktiivisia kissoja, joka nauttivat ympäri asuntoa juoksemisesta, verhoissa roikkumisesta, kaikella pienellä irtotavaralla leikkimisestä ja kissapuussa kiipeilystä. Ne painivat ja jahtaavat toisiaan jatkuvasti. Kumpaakin on helppo aktivoida erilaisilla huiskaleluilla, ja erityisesti Hobbes pitää myös lasersäteen jahtaamisesta.

Calvin on luonteeltaan utelias ja hellyydenkipeä. Se tulee mielellään ihmettelemään rauhallisen ihmisen puuhailuja pienen välimatkan päästä. Iltaisin se haluaa usein kiivetä syliin ja kehrätä ihmisen rapsutellessa. Liikkuvaa tai vierasta ihmistä se arkailee vielä jonkin verran.

Hobbes on Calvinia varautuneempi ihmisten suhteen. Se piiloutuu usein ihmisen liikkuessa ja saattaa jopa sähähtää. Se tulee kuitenkin mielellään nukkumaan rauhallisesti istuvan ihmisen lähelle ja kehrää päätä ja niskaa silitettäessä. Kaikenlaiset kissaherkut ovat kummankin pennun mieleen, ja niiden avulla saa usein arkailevan Hobbesinkin hieman rentoutumaan.

Hobbes on ollut Calvinia kiinnostuneempi sijaiskodin muista kissoista, ja tekee tuttavuutta isojen kissojen kanssa näiden mielipiteistä juurikaan välittämättä. Calvin taas viihtyy Hobbesia paremmin ihmisen sylissä. Kissojen silmät vuotivat niiden tullessa sijaiskotiin, ja niitä joutuu edelleen hoitamaan toisinaan rähmää pyyhkimällä ja silmätippoja laittamalla.

Kummastakin pennusta löytyy lisää kuvia sijaiskodin instagrammista
https://www.instagram.com/kittiediaries/