Fani von Lojo

Fani on arviolta noin 2-vuotias nuori neito, joka muutti omaan loppuelämän kotiin maaliskuussa 2020.

Fani on todella utelias tyttö joka tulee aina paikalle tarkastelemaan tapahtumia. Se tykkää katsella parvekkeelta ja ikkunasta maailman menoa. Sillointällöin se ilmoittaa itsestään sievästi naukumalla ja jaloissa hyörimällä.

Säikähtäessään Fani saattaa hieman sähähtää ja luikkia sängyn alle, mutta ei se kauaa piilossa viihdy kun uteliaisuus jo voittaa. Tassua se näyttää vain leikkiessä ja silloinkin ilman kynsiä. Lempipaikkoihin kuuluu sohva ja ikkunan edessä oleva ruokapöytä.

Vieraisiin se suhtautuu pienellä varauksella, mutta se tulee kuitenkin aina katsomaan että kukas tämä tällainen tyyppi on. Fani on todella leikkisä ja sen kaverilla Ilpolla meinaakin usein hieman käämit kärähtää sen rajuihin otteisiin. Se rakastaa juosta pallojen perässä pitkin asuntoa, mutta onkilelut ei oikein kuulu lempileluihin. Fani antaa jonkinverran silittää itseään, mutta toistaiseksi arvostaa enemmän omaa tilaa.