Nirri von Lojo

Nirri (tai papereissa Pieni Vaalee von Lojo) on arvioitu vuonna 2013 syntyneeksi kissaneidiksi, joka muutti omaan loppuelämän kotiin maaliskuussa 2020.

Von Lojoista vanhin, tänä vuonna 7 vuotta täyttävä Nirri vaihtoi talvella sijaiskotia. Tutustuminen uuden paikan kissoihin ja koiraan on mennyt hienosti.  Nirri on kissasosiaalisesti taitava kunhan sen kissaperheeseen ei kuulu toista voimakastahtoista aikuista naarasta ja se ehdottomasti tarvitseekin kissakaverillisen kodin. Nirri hakee muista kissoista turvaa jännittävissä tilanteissa, ja ihmiseen luottaminenkin on helpompaa toisen kissan tukiessa.
Turhan tuttavalliseksi alkavaa koiraa se komentaa kauemmas tottunein elkein.
Ihmiset eivät ole Nirrille enää samanlainen kauhistus kuin aikoinaan. Etenkin aterioivat ihmiset kiinnostavat Nirriä kovasti, ja sitä saa ihan olla työntämässä pois lautaselta jos erehtyy laittamaan jotain liian herkullisen tuoksuista ruuaksi. Silitelläkin Nirriä saa, varsinkin ruoka-aikojen läheisyydessä se puskee takaisin ja kehrääkin oikein maireana.
Nirri todella tykkää leikkiä, kissakavereiden kanssa telmimisen lisäksi se jahtaisi loputtomiin leluhuiskaa ja säntäilee kuivaruokaraksujen perään hurjalla innolla kun niitä sille heittää (yleensä syöden myös kollipojille tarkoitet herkut nopeutensa ansiosta). Muutoin Nirri on melko rauhallinen ja kiltti rouva, eli ei roiku verhoissa, syö kukkia tai tee muitakaan nuoruuden pahuuksia.
Jos olet etsimässä kahta kissaa niin Nirri tulee hienosti toimeen rauhallisemman ja ujomman myös kotia etsivän Elmon kanssa.